Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES се променя съгласно GDPR

2018-05-25

Уважаеми клиенти,

След броени дни, на 25.05.2018 г., влиза в сила новият регламент на ЕС за защита на личните данни - Регламент (ЕС) 2016/679, известен като GDPR (General Data Protection Regulation).

Той поставя много по-високи изисквания относно обработката на лични данни от страна на компаниите и води до мащабна промяна на правилата, по които ще се осъществява комуникацията между нас и нашите клиенти.

Във връзка с новите изисквания ще видите редица промени по сайта и процедурите на BULGARIAN PROPERTIES, които ще ви осигурят високо ниво на защита на личните данни, възможност за информиран избор и упражняване на правата ви като субекти на лични данни.

Запознайте се с нашето Уведомление за поверителност, което е достъпно във всеки един момент на нашия сайт и в нашите офиси. Ще искаме вашето потвърждение, че сте запознати с него, преди да ни предоставите ваши лични данни.

Ще искаме и вашето съгласие за използване на личните ви данни за разнообразните маркетингови комуникации, които предлагаме.

За целта, във всички форми за запитване ще виждате полета с възможност за избор за каква цел и по какъв начин бихте желали да комуникираме с вас, за да помогнем на подходящите имоти да достигнат до вас, както и да ви предоставяме информация и консултация за всичко, свързано с вашите имотни потребности.

Ето някои от услугите, от които можете да избирате:


  • Имейл бюлетини с нови обяви, намалени цени и топ оферти
  • Известия по имейл за нови имоти по вашето търсене
  • Известия по имейл за промяна в цената на избрани от вас имоти
  • Новини за напредъка на строителство на сгради ново строителство
  • Комуникация по телефон за нови обяви съгласно вашето търсене
  • Комуникация чрез кратки текстови съобщения и др.

Ползвайте ги активно, те са създадени за ваше удобство - за да ни зададете правилата, по които да комуникираме с вас с цел да ви бъдем максимално полезни!

Ще можете да управлявате вашите абонаменти чрез център за управление на комуникацията си с BULGARIAN PROPERTIES и ще можете лесно и бързо да подавате заявки за спиране на абонамент, промяна на услугите, оттегляне на съгласие, достъп до данни и други ваши права.

С всичко това ние искаме да ви покажем, че имаме готовност да гарантираме високо ниво на защита на обработваните от нас ваши лични данни съгласно новите законови изисквания.

BULGARIAN PROPERTIES вече 15 години се грижи за вашите имотни интереси и ще продължи да бъде лидер във въвеждането на иновации и нови технологии, тъй като сме модерната имотна компания, вашият доверен партньор!

Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Купувате или продавате, можете да разчитате на нас!

Екипът на BULGARIAN PROPERTIES

Вижте повече за нас в това видео:



Вижте нашите топ оферти ново строителство в София

Топ оферти ново строителство в Пловдив

Топ оферти ново строителство във Варна

Топ оферти в морските курорти

Топ оферти в планинските курорти


  прочети повече статии

Сподели
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква тук!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване