10-ти Годишни награди на BULGARIAN PROPERTIES

2017-12-20

В началото на тази седмица столичният Live Club Braga стана домакин на традиционното тържество, с което екипът на BULGARIAN PROPERTIES отбеляза края на поредната успешна година с постигнати отлични резултати и настъпването на Коледните и Новогодишни празници.

На събитието за 10-ти пореден път бяха връчени Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES за постигнати най-добри резултати в работата.

Ето кои са победителите в отделните категории за 2017 г.:

• Призът в категорията „Най-голям брой продажби” за 2017 г. получи Централен офис, София. Активният пазар в столицата, както и упоритият и неуморен труд на всички брокери доведе до това напълно заслужено отличие.

• Грамота за „Най-голям брой продажби на регионален офис“ получи Офис Банско. Това е най-активният ни офис в страната през 2017 г. и за пореден път получава отличие в Годишните награди на BULGARIAN PROPERTIES.

• "Най-голям ръст на продажбите в страната" за 2017 г. реализира Oфис Боровец, където има засилено търсене от страна на български купувачи, а ние разполагаме с най-добрите оферти!

В категориите на личните постижения победители са:

Сергей Пеловски за „Най-голям брой продажби в страната“

Росен Станков от Централен офис, София в категорията „Най-голям брой продажби в София“

Иванка Стойкова от Офис Бъкстон, София за „Най-скъпа продажба” за продажбата на сграда „Буката” до НДК.

Ангел Благоев за „Топ сделка с наем” за отдаден офис на международна компания в една от топ сградите в София.

• Наградата „Най-добър нов брокер” за 2017 г. беше присъдена на Диана Янева от Централен офис, София

• Специалната награда „Брокер на годината“ за 2017 г. получи най-успешният брокер Магдалена Тошева от Централен офис, София

• Грамота за 10 години в BULGARIAN PROPERTIES получи Теменужка Михалева от офис Стара Загора, която се присъедини към екипа ни през 2007 г. и вече 10 години допринася за развитието на дейността на компанията в регион Стара Загора.

На тържеството присъстваха колеги от цялата страна, имаше много емоции и запомнящи се моменти, а голямата награда от новогодишната томбола - екскурзия до Лондон - спечели Елизавета Бончева, мениджър в центъра за обслужване на клиенти на BULGARIAN PROPERTIES.

Честито на наградените!

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти щастлива и още по-успешна 2018 година!

Весели празници!  прочети повече статии

Споделете
Морска резиденция Belle Epoque в Лозенец
Елитна морска резиденция на първа линия на плажа в Лозенец. Напълно завършена и функционираща, с луксозни апартаменти от най-висок клас. Вижте последните 7 налични жилища за продажба.
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114