BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия

2014-01-08   |  BULGARIAN PROPERTIES, Централен офис

BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия за успехи, постигнати от компанията и от целия ни екип през 2013 г.

Ето и победителите в отделните категории:

Офис Бургас за трета поредна година спечели приза за „Най-голям брой продажби на имоти”. Наградата бе връчена на Регионалните мениджъри на офиса Цветан Петракиев и Динко Славов.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент 2013” отиде при Невена Тодорова от офис Жилищни и търговски имоти в гр. София за продажба на луксозен апартамент в столицата.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща 2013” бе връчена на Константин Калъчев от офис Жилищни и търговски имоти в гр. София

• Наградата „Най-скъпа продажба на селска къща 2013” отиде при Мирослав Караколев и Теменужка Михалева от нашия офис в Стара Загора.

• Отличието „Най-добър нов брокер 2013” получиха трима брокери, които от скоро са част от нашия екип, но за кратко време успях да постигнат забележителни резултати в продажбите - Елена Ахмеджанова от офиса ни в Москва, Ангел Соколов от офиса ни във Варна и Иван Сивов от Централния ни офис.

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти успешна 2014 година!

  прочети повече статии

Сподели
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още
Borovets Gardens 2 - втора фаза на популярния комплекс
Почувствайте се у дома в Боровец! Изберете своя ваканционен дом във втората фаза на популярния комплекс BOROVETS GARDENS! Стартирало строителство, налични разнообразни апартаменти на атрактивни цени.
Вижте още

Изпратете запитване