BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия

2014-01-08

BULGARIAN PROPERTIES връчи традиционните си годишни отличия за успехи, постигнати от компанията и от целия ни екип през 2013 г.

Ето и победителите в отделните категории:

Офис Бургас за трета поредна година спечели приза за „Най-голям брой продажби на имоти”. Наградата бе връчена на Регионалните мениджъри на офиса Цветан Петракиев и Динко Славов.

• Отличието „Най-скъпа продажба на апартамент 2013” отиде при Невена Тодорова от офис Жилищни и търговски имоти в гр. София за продажба на луксозен апартамент в столицата.

• Наградата „Най-скъпа продажба на къща 2013” бе връчена на Константин Калъчев от офис Жилищни и търговски имоти в гр. София

• Наградата „Най-скъпа продажба на селска къща 2013” отиде при Мирослав Караколев и Теменужка Михалева от нашия офис в Стара Загора.

• Отличието „Най-добър нов брокер 2013” получиха трима брокери, които от скоро са част от нашия екип, но за кратко време успях да постигнат забележителни резултати в продажбите - Елена Ахмеджанова от офиса ни в Москва, Ангел Соколов от офиса ни във Варна и Иван Сивов от Централния ни офис.

Желаем на всички наши колеги, партньори и клиенти успешна 2014 година!

  прочети повече статии

Споделете
Жилища ново строителство в гр. Пловдив - вашият нов дом ви очаква!
Новото строителство в Пловдив е хит за поредна година и повече от половината от закупените жилища са в нови сгради. Вижте нашите топ оферти и направете своя избор още сега! Отлични цени и много предложения БЕЗ КОМИСИОННА от купувача!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114