Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES с имоти в Испания на достъпни цени!

2015-10-06

Собствен ваканционен имот в Испания? Това вече е възможно и то на изключително разумна цена!

Известна с богатата си история и благоприятен топъл климат, с дългите си пясъчни плажове и множество курорти, с веселия си нощен живот и вкусните тапас, Испания винаги е била във фокуса на инвеститорите. Сега на вниманието на българските купувачи ние можем да предложим богат избор от имоти в Испания на изключително атрактивни и достъпни цени.

С радост искаме да ви съобщим, че освен имотите от Испания от най-висок клас, които предлагахме до момента, от октомври месец на нашия уебсайт могат да бъдат намерени много ваканционни апартаменти в ценовия диапазон между 45 000 и 100 000 Евро. Повечето от тези жилища са обзаведени и са част от затворени комплекси с басейни и други удобства, които са разположени в известни курорти по крайбрежието.

Очаквайте портфолиото ни от атрактивни имоти в Испания на изключително достъпни цени да нараства с всеки изминал месец!

Вижте всички наши имоти в Испания




  прочети повече статии

Сподели
Къща в центъра на Банско до църквата „Света Троица”
Вижте тази уникална оферта за собствена къща в центъра на топ ски курорта Банско! Ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES! Запазена автентична възрожденска архитектура с висока каменна ограда и масивна дървена врата с метален обков. Заповядайте да усетите духа на Банско!
Вижте още
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване