Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

BULGARIAN PROPERTIES с награда за "Най–успешен съветник по имуществени застраховки”

2011-04-07   |  BULGARIAN PROPERTIES

И тази година BULGARIAN PROPERTIES бяха отличени от водещата застрахователна компания Алианц България като „Най–успешен съветник по имуществени застраховки” за 2010 година. BULGARIAN PROPERTIES предлага на своите клиенти многообразие от застрахователни услуги, съчетани с високо ниво на обслужване.

С BULGARIAN PROPERTIES можете да застраховате движимото или недвижимото си имущество. Към застрахованото недвижимо имущество се отнасят, както жилищни сгради, така и сградите със стопанско предназначение, други постройки от специален характер и прилежащите към имота огради, външни площадки, плувни басейни и др. Към движимото имущество спада обзавеждането, всякакъв вид техника и електроуреди. Някои от по-новите ни продукти включват автомобилно застраховане, животозастраховане и застраховки злополука.

Отдел „Застраховки” на BULGARIAN PROPERTIES е един от първите отдели на компанията, като освен сключване на имуществени застраховки на своите клиенти, този отдел се грижи да следи за изтичането и подновяването на застраховките и да предоставя помощ при настъпване на застрахователно събитие.

За консултации и сключване на застраховки, можете да се свържете с Галя Златанова по е-мейл или да се обадите на телефон 02 9 11 50 за цялата страна.

Застраховка на недвижимо и движимо имущество

---
Авторски права: 2011 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2011.



  прочети повече статии

Сподели
Къщите на село продължават да са хит!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още
Кенар Резидънс - сграда на бул. Сливница и ул. Д. Петков
Този нов вълнуващ проект е перфектният избор за динамично живеещия човек в столицата. Градски комфорт, централна локация и качествено строителство! Кенар Резидънс се намира на кръстовището на бул. Сливница и ул. Д. Петков, на границата между кварталите Банишора и Зона Б-18 в широкия център на София. Изберете своя нов дом тук!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още

Изпратете запитване