Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС ви кани да ни посетите в новия ни офис във Видин

2008-11-07   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

В началото на месец октомври БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС отвори собствен нов и модерен офис офис в град Видин, на следния адрес:

Офис Видин
Ул. „Дунавска” 2
Видин 3700

Тел.: 094 600 348
Мобилен: 0885 919 003
E-mail: Моля изпратете вашето запитване

Заповядайте в новия ни офис, където ще ви предложим голямо разнообразие от имоти в региона и от цялата страна, както и професионален съвет и консултация.

През последните няколко години Видин започна да се превръща от град, намиращ се назад в класацията на бързоразвиващите се градове в България в място, привличащо все повече инвестиции. Причината за това не е само възраждащата се икономика на града и туристическият потенциал на региона, но и дългоочакваното строителство на Дунав мост 2, което започна тази година и се очаква да приключи през 2010 г.

Разгледайте нашите оферти във/близо до Видин

Връзка с централния офис на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище сега!

Предстоящо повишение на цените от 1.07.2024 г.!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване