Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Офисът на BULGARIAN PROPERTIES в Слънчев бряг отвори врати

2013-05-21   |  BULGARIAN PROPERTIES

Със стартиране на активния летен сезон отвори врати и наш собствен офис в най-големия и популярен морски курорт в България - Слънчев бряг. За удобство на клиентите ни офисът ни се намира на главната улица – до хотел Глобус, в центъра на курорта.

Ако имате нужда от съвет, ако се интересувате от покупка на имот в Слънчев бряг и региона, ако имате имот за продажба ще се радваме да се срещнем! Офисът ни е отворен всеки работен ден от 10 до 18 ч. Офисът ще работи с клиенти през активния летен сезон до месец ноември.

Контакти на офис Слънчев бряг:
Главна улица, близо до хотел „Глобус”
Офис № 16
Телефон: 0886 088 088
E-mail: Моля, изпратете вашето запитване
bulgarianproperties-sunnybeach

Вижте офис Слънчев бряг на картата

Разгледайте офертите ни в/близо до Слънчев бряг

Организирайте среща и оглед

  прочети повече статии

Сподели
Central Park - твоят Ню Йорк в София!
Напредват строителството и продажбите в Central Park - един от най-мащабните комплекси ново строителство в София! Уникален затворен комплекс, пресъздаващ стила и атмосферата на едноименния парк в Ню Йорк и заобикалящите го сгради. Модерни сгради, простор, зеленина и гледки, които ви оставят без дъх! Един проект, който ще внесе нов стандарт за качество на живот. Изберете своето жилище тук!
Вижте още
Имоти с видео
При нас ще намерите богата селекция имоти със заснето от нас видео. Разгледайте ги още сега - на смартфон, лаптоп или таблет, в удобно за вас време и без нужда от предварителна уговорка и лична среща. Направете първа стъпка към намирането на имот с нашите видео огледи, след което при интерес ще ви ги покажем и на живо!
Вижте още

Изпратете запитване