BULGARIAN PROPERTIES с участие във форума "Шумът на парите"

2014-05-12

Поредното издание на икономическия форум "Шумът на парите" тази година ще се състои на 14 и 15.05 в "Кемпински хотел Зографски", зала София.

Освен традиционните панели като Капиталови пазари, Банки, Застраховане и "Икономическите перспективи пред България", през 2014 г. ще има и панел Имоти, където в дискусия ще участват представителите на най-големите агенции за недвижими имоти в страната.

Полина Стойкова, оперативен директор на BULGARIAN PROPERTIES, ще бъде сред лекторите в имотния панел на форума, който ще се проведе на 14.05 от 13 часа.

Заповядайте на събитието, за да се информирате за най-новите тенденции на имотния пазар и актуалните цени на жилищните и ваканционните имоти, както и да научите какви са прогнозите на експертите. На форума ще имате възможност да научите повече и за това какво търсят купувачите, какво е предлагането и как да направите добър избор при покупката на жилище.

Форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на ЛУКС ИМОТИ - агенция, специализирана в продажбата на елитни имоти в България и чужбина.

Повече информация и регистрация за събитието можете да видите на адрес: http://profit.bg/forum

Вижте най-новите ни имоти от София


  прочети повече статии

Сподели
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още
Изгодни имоти в морските курорти
Купете собствен имот на морето и се радвайте на дългите и слънчеви летни дни! Атрактивни цени, започващи от 15 000 евро за обзаведено студио, които всеки може да си позволи. Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване