BULGARIAN PROPERTIES е консултант на Годишните награди на Imoti.net

2015-12-16

Imoti.net организира първите в България Годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Идеята на организаторите е компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша и постигат отлични резултати, да получат заслуженото признание. Церемонията по награждаване ще се състои през февруари 2016 г. в гр. София.

Консултанти на проекта са BULGARIAN PROPERIES и УНСС. Генерален спонсор е Банка ДСК.

В Годишните награди на Imoti.net за 2015 г. компаниите и експертите от сектора на имотите ще се състезават в няколко категории, а в оценяването им ще се включат
потребителите на техните услуги и независимо експертно жури.

КАТЕГОРИИ


  • Агенция за недвижими имоти на годината
  • Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес
  • Дебют на агенция за недвижими имоти
  • Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти
  • Брокер на годината – продажби
  • Брокер на годината – наеми
  • Агенция за недвижими имоти на годината - награда на потребителите


ЕТАПИ НА ПРОВЕЖДАНЕ
Период за регистрация: 14.12.2015 – 15.01.2016
Гласуване за награда на потребителите: 18.01.2016 – 28.01.2016
Оценяване: 1.02.2016 – 20.02.2016

Повече за наградите, регламента за участие и журито можете да прочетете на официалния сайт на Годишните награди на Imoti.net.

Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики, в подкрепа на прозрачността и ясните правила в бранша.

Вижте нашите най-нови оферти


  прочети повече статии

Споделете
Изгодни имоти в Банско - най-добрите предложения само при нас!
Видяхте ли цените в Банско! Обзаведени студиа от 10 000 евро! Изберете собствен имот в топ ски курорта на България, който работи целогодишно. За собствено ползване и отдаване под наем. Почивки и уикенди в собствен имот, без нужда от хотелски резервации!
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114