Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Ексклузивен проект на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС отличен с приз "Най-добър проект" 2009

2009-06-19   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

На 18 юни 2009 г. в Шератон Хотел София се състоя официалната церемония по връчване на първите международните награди в областта на архитектурата и строителството “НАЙ-ДОБЪР ПРОЕКТ” 2009.

Общо 24 номинирани проекта кандидатстваха за осем топ награди в няколко категории, като всеки един от тях беше прецизно оценен от десетчленно жури.

Logo awardБЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС се представи с ексклузивния си проект „Porto Paradiso” в Свети Влас, който срещна голяма подкрепа от страна на интернет потребителите и спечели приза за интернет гласуване.

„Porto Paradiso” е един от най-качествените морски проекти в България, разположен на първа линия море и само на минути от яхтено пристанище "Марина Диневи" в елитния курорт Свети Влас. „Porto Paradiso” е класическа сграда в средиземноморски стил с колони, сводове и много красиви елементи по фасадата, като специално внимание е отделено дори и на най-малките детайли.

Победителите в другите категории бяха проектът Orange Country, ваканционно селище Санта Марина – Созопол, Еко „Гранд Мехомия – СПА”– Разлог, Арена Марина Диневи – Свети Влас, Florimont Bansko, комплекс „StellaBoyana” – София, Sky Buildings – Пловдив.

Сред гостите имаше известни руски и български бизнесмени, строителни предприемачи, инвеститори, модели на агенция Експоуз, мисис България 2008 Галина Иванова, Олга Ускова, членовете на почетното жури и други.

ВИП гост на церемонията беше известеният актьор и певец Михаил Боярский, познат от руския филм „Тримата мускетари”. Специален подарък за гостите на тържествената вечеря беше неговото изпълнение на култовата песен „Пара, пара, пара парадуемся”. Миро и балетът на „оМИРОтворен” бяха част от спектакъла след официалната церемония. Изпълнението на Владо Димов също грабна сърцата на дамите. Събитието беше закрито с изпълнението на балетът Panthera show. Те пристигнаха с художествения си ръководител Влада Парфьонова – балерина на Болшой театър.

Гледайте интервю с Управляващия директор на ЛУКС ИМОТИ - луксозният бранд на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
Лятото е все по-близо! Осигурете си собствен дом на морето!
Наслаждавайте се на дълго лято в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! При нас ще намерите разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване