Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС съветва купувачите на имоти по време на криза

2009-05-19   |  БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, Централен офис

С цел да помогне на купувачите на недвижими имоти да се ориентират максимално добре в обстановката на пазара, БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС публикува 10 съвета към купувачите на имоти по време на криза.

Тези съвети включват идеи как купувачите могат да постигнат максимално изгодна за тях цена, към какъв тип имоти да се ориентират и коя е най-добрата инвестиция. Но може би най-важното послание, което компанията иска да предаде на купувачите е, че криза на пазара на имоти се случва относително рядко и че сега е изгоден момент да се купи имот, тъй като купувачът налага условията.

Ако искате да получите съветите на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС, моля натиснете тук.

---
Авторски права: 2009 Бългериан Пропертис ООД. Всички права запазени. За повече информация или съвет, моля свържете се с нас на тел. 02 9 11 50 или ни пишете на имейл: info@bulgarianproperties.com. Използването на тази статия от трети страни е разрешено само ако източникът www.BulgarianProperties.bg и Авторът на статията бъдат надлежно цитирани. Данните в този материал са събрани от Автора и от Бългериан Пропертис ООД и целта им е изцяло информативна. Направили сме всичко възможно да предоставим максимално точна информация. Бългериан Пропертис ООД не носи отговорност за каквито и да е загуби или щети, причинени или в резултат на решения, взети на базата на информацията, предоставена в тази статия.
© Бългериан Пропертис ООД 2009.


  прочети повече статии

Сподели
AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Жилищен комплекс до плаж Кабакум, Варна
Изберете морски дом в една от най-красивите и тихи местности на Варна - Ален мак! Този нов луксозен затворен комплекс ще предлага всичко необходимо за един качествен живот край морето - невероятни гледки, красива градина с богато озеленяване, целогодишно работещ басейн, стрийт фитнес, детска площадка, релакс зона и много други удобства. Подарете си комфорт на отлични цени! Напредващо строителство!
Вижте още

Изпратете запитване