Летният сезон 2018 г. в Слънчев бряг започна и набира скорост!

2018-06-18   |  Елена Макреева, Регионален мениджър морски курорти

Най-активният курорт по българското Черноморие стартира нов летен сезон през 2018 г.!

Тази година, заедно с любимите и добре познати заведения, се откриват нови ресторанти, кафенета и популярни свежи барове, които предлагат на посетителите си здравословна кухня и разнообразни напитки. Международният контингент от туристи от Русия, Европа и България задава динамиката на развитие във всички сфери на обслужване.

Пазарът на недвижими имоти по Черноморието също така е изключително динамичен и разнообразен. BULGARIAN PROPERTIES разполага с най-голямата база от оферти във всички ценови сегменти.

Ценовите нива на недвижимите имоти в Слънчев бряг дават сигнал на потенциалните инвеститори: „Сега е точното време!“. Отлични апартаменти в непосредствена близост до плажа могат да бъдат закупени на цени от 300-400 евро/м2, а в луксозни комплекси на първа линия с директен изглед към морето от 650 евро/м2.

Приготвихме за вас най-добрите оферти от Слънчев бряг, както и всички близки курорти по южното крайбрежие на България.

Свържете се с нашия офис в Слънчев бряг, за да се консултирате и планирате оглед на имот за покупка.

Посетете ни на адрес: Слънчев бряг, комплекс Джой, офис 1 - срещу хотел „Свежест“. Телефони за връзка: 0889 694 034, 0887 08 08 18

Ако продавате недвижими имоти, ние с удоволствие ще станем вашият надежден партньор на всички етапи на сделката!


  прочети повече статии

Сподели
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, напредващо строителство и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се строи в кв. Банишора. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране при 10% самоучастие.
Вижте още

Изпратете запитване