Vitosha View - сгради А, B и C са с изпълнен груб строеж

2017-11-30

Бихме желали да ви информираме, че сгради А и B имат изпълнен груб строеж. Зидариите са изцяло завършени. ВиК, Електро и ОВК инсталациите се завършват в момента.

Сграда C: Изпълнението на грубия строеж на Сграда C е изцяло завършено. ВиК, Електро и ОВК инсталациите са завършени. Изолационните работи по покриви и тераси са почти приключени. Започва монтирането на дограма.

Строителството върви съгласно утвърдения линеен график.

В момента тече одобрение на проектната документация за сграда D от компетентните органи - Направление „Архитектура и градоустройство”. Очакваме разрешението за строеж всеки момент.

Точно две години след пускане на проекта на пазара, сгради A, B и C са почти напълно разпродадени.

В сграда D, чието строителство предстои да стартира, 60% от жилищата са резервирани - от общо 44 апартамента налични за покупка са само 18, сред които все още има избор от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.

Vitosha View се превърна в един от най-емблематичните проекти в София и даде тласък за развитието на новото строителство в района.

Още с пускането на проекта на пазара купувачите разпознаха отличната възможност за инвестиция в комплекса, който се намира точно между центъра на града и Витоша, която предлага отлични условия за планински туризъм целогодишно, както и най-добрите цени за ски през зимата.

Изберете Vitosha View - най-продаваният комплекс и тази година!

Продажбите в комплекса са възложени ексклузивно на BULGARIAN PROPERTIES и жилищата се предлагат без комисионна от купувача.

Ще продължим да Ви информираме за напредъка на строителните работи.

Вижте повече информация за наличните апартаменти и си уговорете среща с нашите консултанти още днес!

Вижте видео с напредъка на строителството

  прочети повече статии

Споделете
AMur Residence - луксозна сграда на ул. Мур, до бул. България
AMur Residence материализирала идеята за модерно градско жилище: луксозно изпълнение, функционалност и удобство, спокойствие и сигурност, зелена околна среда и комуникативно местоположение
Вижте още

Изпратете запитване


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function display_gdpr_fields() in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php:114 Stack trace: #0 /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/bulgaria-article.php(273): include() #1 {main} thrown in /usr/hosting/bulgarianproperties-com/bulgarianproperties.com/foot.php on line 114