Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Vitosha View - сгради А, B и C са с изпълнен груб строеж

2017-11-30   |  BULGARIAN PROPERTIES

Бихме желали да ви информираме, че сгради А и B имат изпълнен груб строеж. Зидариите са изцяло завършени. ВиК, Електро и ОВК инсталациите се завършват в момента.

Сграда C: Изпълнението на грубия строеж на Сграда C е изцяло завършено. ВиК, Електро и ОВК инсталациите са завършени. Изолационните работи по покриви и тераси са почти приключени. Започва монтирането на дограма.

Строителството върви съгласно утвърдения линеен график.

В момента тече одобрение на проектната документация за сграда D от компетентните органи - Направление „Архитектура и градоустройство”. Очакваме разрешението за строеж всеки момент.

Точно две години след пускане на проекта на пазара, сгради A, B и C са почти напълно разпродадени.

В сграда D, чието строителство предстои да стартира, 60% от жилищата са резервирани - от общо 44 апартамента налични за покупка са само 18, сред които все още има избор от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.

Vitosha View се превърна в един от най-емблематичните проекти в София и даде тласък за развитието на новото строителство в района.

Още с пускането на проекта на пазара купувачите разпознаха отличната възможност за инвестиция в комплекса, който се намира точно между центъра на града и Витоша, която предлага отлични условия за планински туризъм целогодишно, както и най-добрите цени за ски през зимата.

Изберете Vitosha View - най-продаваният комплекс и тази година!

Продажбите в комплекса са възложени ексклузивно на BULGARIAN PROPERTIES и жилищата се предлагат без комисионна от купувача.

Ще продължим да Ви информираме за напредъка на строителните работи.

Вижте повече информация за наличните апартаменти и си уговорете среща с нашите консултанти още днес!

Вижте видео с напредъка на строителството

  прочети повече статии

Сподели
Последен апартамент в AMur Homes - елитна сграда на бул. Сливница
AMur Homes е най-новата сграда на доказан инвеститор, която се намира в широкия център на София - на бул. Сливница близо до пазар "Д. Петков". Изберете от последните налични тристайни апартаменти и си осигурете съвременен градски комфорт в близост до всякакви удобства.

Топ развиващ се район на София! Напредващо строителство!
Последни 2 налични жилища!
Вижте още
Феста Чамкория Форест Резиденс - твоят рай в сърцето на Боровец!
Почувствайте се у дома в Боровец! Купете собствен ваканционен дом в напълно завършен и целогодишно работещ комплекс. Можете да избирате от налични 1-стайни, 2-стайни и 3-стайни апартаменти в елитния комплекс Феста Чамкория Форест Резиденс, разположен сред борови гори в стария център на курорта.

БЕЗ КОМИСИОННА!
Вижте още

Изпратете запитване