Живот в затворен комплекс със собствен парк

2018-11-13

Ако сте човек, който търси спокойствие и сигурност, като същевременно иска да бъде близо до всички градски удобства, то нека ви предложим нещо подходящо за ваш нов дом!

Модера Резидънс е най-новият и един от най-мащабните проекти в кв. Витоша в София за последните години. Това е ексклузивен жилищен комплекс от затворен тип със собствен парк и много зеленина.

Комплексът е проектиран с визия за модерно градско жилище. В него съвременният човек с активен начин на живот ще си осигури комфортен и уютен дом в качествена среда, като същевременно ще запази връзка с града и неговите удобства.

Проектът се изгражда върху парцел с площ от 13 800 кв.м., от които 6 000 кв.м. са предвидени за частен парк.

Зелените площи и зони за отдих вече не са лукс, а естествено решение в отговор на растящата необходимост от по-здравословен и спокоен начин на живот. Именно затова вътрешният парк на комплекса ще бъде с максимално много зеленина, двор с алеи, пейки и голяма детска площадка. Зоната е свободна автомобили, като всички коли ще бъдат паркирани в сутерените на сградите.

Жилищната част на комплекса включва 230 просторни и светли студиа и апартаменти с една, две и три спални, разпределени в три 5-етажни сгради, които се вписват хармонично в парковата среда на комплекса.

Вижте тук повече за комплекса и наличните за продажба жилища

Сградите съчетават впечатляваща визия, оптимизирани общи части и безупречен дизайн, допълнени от модерна и устойчива фасада, а технологиите на строителство отговарят на всички съвременни изисквания за качество.

Местоположението на комплекса е отлично! Разположен е в горната част на кв. Витоша, на тиха и спокойна улица, пресечка на бул. Симеоновско шосе, с директен достъп до самия булевард. С бърз достъп е и до Околовръстния път на столицата, който осигурява удобна връзка с една от най-големите търговски зони – Ринг МОЛ и ИКЕА, както и с Бизнес Парк София, Кино Арена, природен парк Витоша и централните градски части.

Освен всичко друго, районът се отличава с ново жилищно строителство и предимно затворени комплекси, които са предпочитани от млади семейства, тъй като осигуряват спокойствие, тишина и сигурност, както и отлична новоизградена инфраструктура.

Модера Резидънс се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбите на имоти ново строителство. Купувачите не дължат комисионно възнаграждение на агенцията.

Схемите на плащане са гъвкави, като от крайните цени има предвидени отстъпки в зависимост от избрания план. Строителството напредва и се очаква комплексът да бъде напълно завършен в края на 2019 г.

Повече информация за проекта можете да намерите тук

Вижте видео за Модера Резидънс:


  прочети повече статии

Сподели
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване