Контакти
0

Недвижими имоти в района на Генерал Тошево продава и отдава под наем

Разположено в североизточната част на България, Генерал Тошево се намира в област Добрич. Това е малък град, отдалечен от град Добрич на 25 км. и е в близост до границата с Румъния. Сред местата, които си заслужава да се видят тук са православния храм „Св. Димитър“, историческия музей с историко-етнографската сбирка, паметника на писателя Йордан Йовков, паметника на император Александър Втори, паметник на загиналите местни жители в битки по време на Балканските войни, Първата и Втората Световна Война.

В Генерал Тошево се организира събор от 1925 година насам, който се чества на Димитровден. Освен това всяка година от 2010 насам, в града се провежда рок и метъл фестивал под надслов „The Next Generation Rock”. В Генерал Тошево и в района има добро предлагане на недвижими имоти. Офертите са за парцели земя, къщи и вили. Освен това има и оферти за апартаменти. В случай, че искате да закупите имот в района или да продадете имот притежаван от вас, обърнете се към брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, които ще ви предоставят разнoобразни оферти според вашето търсене, нужди и бюджет.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба -28%
Ексклузивно
Изцяло реновирана къща в спокоен квартал на гр. Генерал Тошево гр. Генерал Тошево Завършен имот с чисто ново кухненско оборудване в прекрасен град в Североизточна България Изцяло реновирана къща в спокоен квартал Пастир на гр. Ген. Тошево очаква новите си собственици. Имотът се намира в район с красива природа, забележителности в Североизточна България. Много добре развит град, добре поддържан с всичко необходимо за комфортен живот– магазини, ...прочети повече
€ 27 500€ 19 900
68.00 m2 (292€/m2)
Тип на имота: Къща
Калин Чернев Регионален мениджър, Варна
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване