Контакти
0

Недвижими имоти в района на Гложене продава и отдава под наем

Разположено в Северна България, красивото село Гложене е част от община Тетевен и област Ловеч. В близост до него, в пещерата Моровица, са намерени доказателства, съгласно които районът е бил обитаван още през късната каменна епоха. Хората са са заселили тук заради горските масиви и реката, многобройния дивеч и леснодостъпните пещери. Самото село Гложен е било основано през 13 век от княза на Киев Георги Глож, като тогава също е бил основан и Гложенския манастир.

Задължителна спирка за тези, които посетят района, Гложенският манастир е известен с това че тук Васил Левски е основал един от най-големите тайни революционни комитети през 1871 година. Сред останалите места които следва да се посетят тук са пещерата Моровица, водопада Вара, местностите Ямата и Нягулова вода, както и пещерата Драганчовица. Всяка година на 1 май се празнува събора на селото, а освен него има още два празника през годината, както и летен панаир.

В село Гложене и в района има оферти за имоти за продажба. Ако сте решили да направите покупка на имот тук, можете да се свържете с брокерите от нашата агенция, които ще ви предоставят различни предложения за къщи и вили за продажба, както и обяви за парцели земя.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване