Контакти
0

Недвижими имоти в района на Голям извор продава и отдава под наем

Разположено по поречието на река Оселна, в красив планински район, село Голям извор се намира в Северна България и е част от община Тетевен в област Ловеч. В околностите на селото са открити останки от древна римска крепост, както и много керамични съдове от римски, тракийски и славянски времена. А според източниците селото е основано през 13 век от бежанци от Киев. Тук навремето е имало и метох към близкия Гложенски манастир. Селото е известно и с това, че през 1872 година, тук Васил Левски основава и първия революционен окръг в страната. През 2007 година към селото са присъединени и няколко близки обезлюдени села.

Местата, които могат да се посетят тук са къщата, в която е основан Първи Окръжен Революционен Комитет, която днес е превърната в музей с голяма етнографска сбирка; както и църквата „Свето Възнесение Господне“ и килийното училище там което днес също е музей.

В района на село Голям извор се предлагат редица имоти за продажба. Сред тях има хубави парцели земя за застрояване, вили и къщи. Офертите имат разумни продажни цени и биха задоволили различните потребности и бюджет на инвеститорите. Ако пък вече имате имот в село Голям извор и искате да го продадете, то можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти и ние ще ви намерим купувач.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване