Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Голям извор продава и отдава под наем

Разположено по поречието на река Оселна, в красив планински район, село Голям извор се намира в Северна България и е част от община Тетевен в област Ловеч. В околностите на селото са открити останки от древна римска крепост, както и много керамични съдове от римски, тракийски и славянски времена. А според източниците селото е основано през 13 век от бежанци от Киев. Тук навремето е имало и метох към близкия Гложенски манастир. Селото е известно и с това, че през 1872 година, тук Васил Левски основава и първия революционен окръг в страната. През 2007 година към селото са присъединени и няколко близки обезлюдени села.

Местата, които могат да се посетят тук са къщата, в която е основан Първи Окръжен Революционен Комитет, която днес е превърната в музей с голяма етнографска сбирка; както и църквата „Свето Възнесение Господне“ и килийното училище там което днес също е музей.

В района на село Голям извор се предлагат редица имоти за продажба. Сред тях има хубави парцели земя за застрояване, вили и къщи. Офертите имат разумни продажни цени и биха задоволили различните потребности и бюджет на инвеститорите. Ако пък вече имате имот в село Голям извор и искате да го продадете, то можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти и ние ще ви намерим купувач.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Голям извор?
Продажба
Две къщи – реновирана и нова с общ двор в планината на 15 км от гр. Тетевен Близо до гр. Тетевен Съвременен имот с удобства, живописни гледки и спокойна локация на село Предлагаме ви две къщи в общ двор в Тетевенския балкан, в китно село само на 15 км от град Тетевен и на около час път от столицата София. Едната е стара къща (160 кв.м.), изцяло реновирана, а другата е просторна, масивна и новопостроена (240 кв.м.). По-малката се състои
€ 730 000
Площ: 400 м2  Двор: 2 600 м2
Тип на имота: Къща
Димитър Павлов Регионален мениджър, Велико Търново
1 от 1 резултата

Изпратете запитване