Контакти
0

Недвижими имоти в района на Голямо Крушево продава и отдава под наем

В Югоизточната част на България, като част от община Болярово в област Ямбол се намира село Голямо Крушево. То е разположено на 10 км от Болярово, на 30 км от Средец и на 70 км от град Бургас. В полите на Странджа планина, село Голямо Крушево е на около 5 км от границата между областите Ямбол и Бургас, а през южната му част минава река Крушовска. През лятото в селото климатът е сух и горещ, вали рядко, но в големи количества. През зимата в селото пада голямо количество сняг. Всяка година през последната събота и неделя на август, в селото се организира събор, на който се срещат приятели и роднини и се веселят под звуците на различни оркестри.

В село Голямо Крушево се предлагат различни имоти за продажба. Сред тях са вили и къщи, както и парцели земя. Офертите за продажба на недвижими имоти са най-различни, като биха задоволили всяко търсене и бюджет. Тези, които имат имот за продажба, могат също да се обърнат към брокерите от нашата агенция, от където да получат съдействие.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване