Контакти
0

Недвижими имоти в района на Горан продава и отдава под наем

Село Горан е разположено в Северна България и е част от Ловешка област, като е само на 5 км от град Ловеч. То има равнинен терен и е в близост до хълма Касабаир, като отстои на 8 км от град Ловеч. В района има много пасища и поляни, лозя и овощни градини. От тук се виждат скалите на Деветашкото плато. Могат да се забележат различни животни сред които зайци и лисици, сърни и полски хищници. Зимите в село Горан обикновено са студени, а лятото е задушно и горещо. В селото има библиотека и читалище. Традиционният събор се чества на Петковден.

В района на село Горан има различни недвижими имоти за продажба, най-вече вили и къщи, както и парцели земя. В близкият град Ловеч има и оферти за наемане и продажба на апартаменти. В случай, че имате имот тук, който искате да продадете или искате да закупите имот, то брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат и да намерят купувач за вас, както и да намерят подходящия имот за вас.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване