Контакти
0

Недвижими имоти в района на Горун продава и отдава под наем

Село Горун е разположено в Североизточна България и е част от община Шабла в област Добрич. През дело Горун минава дълбоко дере, част от Сухата река в Добруджа. Това е местност, която в сезоните на големите дъждове бързо се пълни с вода и така се образува река, която се влива в Шабленското езеро. До селото има красива дъбова гора, а името на селото идва от вид дъб растящ тук. Населението на селото е около 100 души, които ползват магазин, кафене и транспорт.

В района на село Горун има различни оферти за продажба на имоти. Предлагат се парцели земя, къщи и вили. В близките градове Добрич и Шабла също се предлагат имоти за продан, сред които и апартаменти. Ако пък сте закупили имот в село Горун и района, можете да се свържете с нашата агенция и ние ще ви помогнем да намерите купувач за вашия имот.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване