Контакти
0

Недвижими имоти в района на Гурмазово продава и отдава под наем

Село Гурмазово се намира в Югозападна България и е част от община Божурище в област София. Някога селото е било на около 500 метра от местоположението му сега. Днес то е на разстояние 14 км от столицата София, а населението му е около 300 души.

В района на село Гурмазово има различни оферти за продажба на недвижими имоти, сред които къщи и вили, както и парцели земя. В близкия град София обаче има истинско разнообразие от имоти за продажба и под наем. Това включва и различни апартаменти. Ако имате недвижим имот в село Гурмазово, който искате да продадете или имате желание да закупите имот тук, но професионалистите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат в избора.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба
Къща с Акт 14 в село Гурмазово Близо до гр. София Голяма къща с три спални и двор на 12 км от София Новострояща се къща в с. Гурмазово, на 3 км. от Божурище и на 12 км. от центъра на София. Селото е с добра инфраструктура, в района има училища и детски градини, на 6 км се намира магазин Метро. Разположено е на 604 м надморска височина, разполага с магазини, кафене, полицейски ...прочети повече
€ 85 000
265.00 m2 (320€/m2)
Тип на имота: Къщи
Сергей Пеловски Старши брокер, София
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване