Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Хаджидимово продава и отдава под наем

Малкият град Хаджидимово е разположен в югозападния район на България, като е част от област Благоевград и е недалеч от град Гоце Делчев и от границата с Гърция. Градът се намира в хълмиста местност, като е ограден от предпланините Щилка, Боздаг и Славянка. До града е разположена долината на река Места, където има плодородни ниви, както и борови гори, а в далечината се виждат белите върхове на Пирин.

В град Хаджидимово работят няколко фабрики за обувки, а в центъра на града има музей и информационно-туристически център. Традиционният празник на града се чества на Гергьовден, 6ти май, когато населението празнува и посещава манастира „Свети Георги Победоносец“.

В град Хаджидимово има предлагане на различни оферти за продажба на недвижими имоти. Обявите тук са за семейни къщи и вили за почивка, а също и за парцели земя за застрояване. Има малко оферти за апартаменти, които да се предлагат за продажба и под наем, като такива има в близките градове Гоце Делчев и Благоевград. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви помогнат за намирането на подходящ имот за вас, като се съобразят с вашия бюджет и търсене, както и да намерят купувач за притежаван от вас имот в района, който искате да продадете.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Хаджидимово?

Изпратете запитване