Контакти
0

Недвижими имоти в района на Хлевене продава и отдава под наем

Разположено в Северна България, село Хлевене се намира в област Ловеч, като отстои само на 7 км от областния град. В селото се намира природния феномен, наречен „Свирлив кладенец“, а именно музикален карстов извор, който е единствен и уникален за страната. С местността се свързват различни легенди и предания от тъмните години на османското владичество по тези земи. Днес в селото има няколко хранителни магазина и кафене, а традиционният събор се чества на 15 ноември.

Предлагането на недвижими имоти в района на село Хлевене е разнообразно. Офертите, които се представят от нашата агенция за недвижими имоти са основно за вили и семейни къщи, а също и за парцели земя. Апартаменти за продажба и под наем се предлагат в близкия град Ловеч. Ако вие искате да закупите имот тук или пък вече притежавате имот, който искате да продадете, можете да се свържете с нашите брокери, които ще ви насочат и ще ви дадат професионални съвети.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване