Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Имоти в Чепеларе за продажба и под наем

Чепеларе е курортно градче, което се намира в южна България в близост до Смолян и Пампорово. Градът е разположен на двата бряга на Чепеларска река. Чепеларе е един от утвърдените ски центрове в България. Градът разполага с някои от най-добрите писти на Балканския полуостров. В региона съществуват целогодишни условия за туризъм и почивка поради мекия климат.

Чепеларе е град с традиции и дълга история в ски спорта. Първата ски школа в Чепеларе е открита през 1954 г. Подготвените там скиори бележат първите успехи в ски дисциплините за България. Днес старите писти и съоръжения са изцяло обновени и маркирани според Европейските стандарти. На разположение на любителите на зимните спортове е модерен 4-седалков лифт с капацитет 2000 души на час. С него разстоянието от Чепеларе до връх Мечи чал се изминава за 9 минути.

Ако сте се насочили към района на Чепеларе за покупка или наем на недвижимост, сега е моментът за изгодна сделка. Цените на ваканционните имоти, къщите, вилите, апартаментите и земята в района са много добри.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Чепеларе?

Изпратете запитване