Контакти
0

Имоти в Мелник за продажба и под наем

Мелник е най-малкият град в България, е разположен в югозападната част на Пирин. Градът е известен със земните пирамиди, които представляват приказни природни скулптори с най-различни форми и очертания, като едни от най-впечатляващите са тези с формата на скални гъби. Мелник се слави и с прочутото мелнишко вино.

Днес повече от половината къщи в Мелник са обявени за архителтурни паметници. Те са особенни, защото са построени на две части. Едната се състои от стопанска част, изградена от каменна фасада, а другата от жилищна част, която е по-нависоко и по-издадени. Зданията са построени така, за да може стопаните да отбраняват домовете си, ако се наложи. Има много забележителни къщи, от които Ламбовата, Даскалева и Кордопулевата къща др. Кордопулевата къща е може би най-интересната от всички. Тя се слави с това, че в избата си може да побере 300 тона вино. Наречена е на собствениците обитавали преди къщата.

Прочетете още за Мелник, Резервирайте хотел в Мелник, Обзавеждане на имот в Мелник, Продайте имот в Мелник, Отдайте имот в Мелник

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване