Контакти
0

Имоти в Монтана за продажба и под наем

Монтана се намира в Северозападна България, на границата между Дунавската равнина и Западна Стара планина. Разположен е на 145 км северно от София, недалеч от язовир Огоста. Монтана е разположен в предпланински район на север от Стара планина, между възвишенията Пъстрина и Монтанското бърдо. Най-старият квартал на града се намира в подножието на Монтанското бърдо.

Много са възможностите за забавление и приятно изкарване в Монтана. Изобилието от ресторанти и нощни клубове ще задоволи всичките ви изисквания за една пълноценна ваканция. Язовир Огоста се намира югозападно от града на 3,5км от село Бистрилица. Това е един от най—големите язовири в България. Районът предлага множество частни вили и е подходящ за спорт и отдих.

Имотите в Монтана винаги са били привлекателни като съчетание от местоположение и цена, но след като цените им паднаха през последните няколко години покупката на къща, апартамент или търговска площ в Монтана е още по-привлекателна.

Прочетете още за Монтана, Резервирайте хотел в Монтана, Автомобил под наем, Обзавеждане на имот в Монтана, Продайте имот в Монтана, Отдайте имот в Монтана

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване