Контакти
0

Недвижими имоти в района на Ивайловград продава и отдава под наем

Ивайловград е разположен в югоизточния район на България и е част от Област Хасково. То е в близост до река Арда и се намира в крайните дялове на Източните Родопи. В Ивайловград има исторически музей, самодеен театър, тракийско дружество, читалище, къща-музей и детски комплекс. Освен това има театър. Празникът на града се отбелязва на Свети Трифон Зарезан на 14 февруари, а в първата събота на юни се провежда събор с памет на децата загинали през Балканските войни.

В района на град Ивайловград се предлагат различни недвижими имоти. Има оферти за апартаменти под наем и за продажба, обяви за къщи и вили, както и за парцели земя. Според брокерите от нашата агенция за недвижими имоти цените предлагани в района са изгодни, а инвестицията е стабилна. Тези, които имат имот тук и искат да извършат продажба, могат да се свържат с нас и ние ще им помогнем с намирането на купувачи.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване