Контакти
0

Недвижими имоти в района на Изгрев продава и отдава под наем

Разположено във Варненска Област, в Североизточната част на България, село Изгрев се намира на най-висока надморска височина в района на Добруджа. Близо до него е разположен връх Трънето, а недалеч извира и Сухата река. Селото се намира на пътя между град Варна (20 км) и град Суворово (10 км). Най-близките съседни села са Калиманци, Зорница и Левски. В село Изгрев има красива и добре запазена църква, носеща името на „Света Петка Параскева“, която датира от 1858 година. Традиционният събор на селото се празнува на деня на Света Петка Българска, а през първата седмица на месец август, тук се провежда и традиционен фолклорен събор.

В село Изгрев и района се предлагат различни оферти за продажба на недвижими имоти, които са на разумни цени. Сред тях има най-вече къщи и вили, както и парцели земя. В близките градове Суворово и Варна се предлагат също и апартаменти с различна големина, както и жилища под наем. Тези, които вече притежават имот в село Изгрев и района и искат да го продадат, могат да се свържат с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, откъдето ще получат съдействие за осъществяване на сделка.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване