Контакти
0

Недвижими имоти в района на Изворище продава и отдава под наем

Село Изворище е разположено в Югоизточна България и е част от Бургаска Област. То е разположено на пътя между София и морския курорт Слънчев бряг и е в близост до известното село Каблешково. Село Изворище се намира в подножието на Стара планина, като въздуха е чист и свеж, а морския бряг е само на 20 км разстояние.

В село Изворище и вилната зона към него, недалеч от Бургаските минерални бани, има множество вили, семейни къщи и парцели земя, като има разнообразни оферти за продажба. В близкият град Бургас, както и в морските курорти наблизо има и много ваканционни апартаменти за продажба и под наем.

Нашата агенция за недвижими имоти може да ви съдейства както при намирането на подходящ имот, така и при продажбата на имот, притежаван от вас. Районът предлага изгодни цени на недвижимите имоти и е популярен сред чуждестранните инвеститори, като има няколко семейства от Англия които живеят за постоянно тук.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване