Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Изворище продава и отдава под наем

Село Изворище е разположено в Югоизточна България и е част от Бургаска Област. То е разположено на пътя между София и морския курорт Слънчев бряг и е в близост до известното село Каблешково. Село Изворище се намира в подножието на Стара планина, като въздуха е чист и свеж, а морския бряг е само на 20 км разстояние.

В село Изворище и вилната зона към него, недалеч от Бургаските минерални бани, има множество вили, семейни къщи и парцели земя, като има разнообразни оферти за продажба. В близкият град Бургас, както и в морските курорти наблизо има и много ваканционни апартаменти за продажба и под наем.

Нашата агенция за недвижими имоти може да ви съдейства както при намирането на подходящ имот, така и при продажбата на имот, притежаван от вас. Районът предлага изгодни цени на недвижимите имоти и е популярен сред чуждестранните инвеститори, като има няколко семейства от Англия които живеят за постоянно тук.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Изворище?
Продажба
Регулиран парцел за строеж на частна къща близо до Бургас Близо до гр. Бургас Парцел с лесен достъп в район с добра инфраструктура Представяме на вашето внимание регулиран парцел за частна къща с площ 500 кв.м., на 20 минути с кола до Бургас. Районът е с добра инфраструктура, лесен достъп, изграден път, като има налична спирка с автобус 2 пъти на ден за връзка с града. В имота няма насаждения. Подходящ е
1 от 1 резултата

Изпратете запитване