Контакти
0

Недвижими имоти в района на Калипетрово продава и отдава под наем

Разположено в Североизточна България, село Калипетрово е част от област Силистра, като е само на 2 км южно от града. Селото е сред големите села в България и има около 4500 души население. В района на селото има множество фирми и предприятия, хранителни магазини и кафенета, както и редовен автобусен транспорт. В самия център на селото има голям православен храм, както и голямо основно училище.

В близост до село Калипетрово се намира местността „Орехова гора“, която е приятно място за семейни излети и почивки, където има няколко хижи и ресторанти. Недалеч от селото има и турска крепост, която е превърната в музей. Именно от това място се разкрива прекрасна гледка към град Силистра и река Дунав, както и към Румъния. На църковния празник на Свети Дух, в село Калипетрово се организира традиционен сбор и кукерски фестивал. Освен това в селото се провежда конкурс за народни песни, както и кръг от републикански шампионат по автокрос.

Тъй като Калипетрово е голямо село, тук се предлагат разнообразни оферти за продажба на недвижими имоти. Най-много обяви има за семейни къщи и за парцели земя. Тези, които търсят да закупят апартаменти или да наемат жилища, се насочват към близкия град Силистра. В случай, че искате да инвестирате в района на село Калипетрово или вече притежавате имот тук, който искате да продадете, можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти и ние ще ви съдействаме.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване