Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Продажба и наем на къщи близо до Видин

Като водеща фирма на имотния пазар БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС предлага богат избор от къщи за продажба и под наем в цялата страна. Освен това, ние правим всичко възможно да предоставим на нашите клиенти разнообразие от оферти на къщи близо до Видин. По този начин ще можете да изберете подходящия за вас имот – къща, вила, парцел, земя, търговски площи и др. – близо до Видин според търсените от вас характеристики.

На тази страница можете да разгледате всички наши оферти на къщи, разположени близо до Видин. Всяка оферта разполага с подробна информация и снимки. В линковете по-надолу ще получите подробна информация и за всички други видове имоти, които предлагаме близо до Видин.

Ако искате да получите повече информация, моля обърнете се към вашия брокер, чийто контакти се намират под снимките на имота. Също така можете да попитате за съвет относно това дали къщи и районът, в който се намира, са подходящи за вашите индивидуални нужди, търсения жизнен стандарт, достъпа до транспорт и удобства и да получите допълнителна информация, ако решите да отдавате имота под наем или да го препродадете на изгодна цена.

Надяваме се, че нашите оферти на къщи за продажба и под наем близо до Видин ще отговорят на вашите нужди. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас.
Селските къщи са хит! Какви оферти имате в района на Видин?
Прочетете цялата информация
2 намерени оферти
Подреди по
Имате Къща за продажба близо до Видин?
Продажба
Едноетажна къща с двор в село Бранковци с. Бранковци Имот разположен на асфалтов път в тихо и спокойно балканско село Предлагаме на вашето внимание едноетажна къща разположена в село Бранковци, което се намира на около 40 км от Видин и 15 км от гр. Кула. Конструкцията е гредоред. Разпределението включва четири стаи, коридор и остъклена тераса. Дворът е почти равен с много малка
€ 2 980
Площ: 70 м2  Двор: 600 м2
Тип на имота: Къща
Димитър Павлов Регионален мениджър, Велико Търново
Продажба
Къща с двор в село Бранковци Близо до гр. Видин Имот в тихо и спокойно балканско село Открийте уединението и спокойствието в тази двуетажна къща, разположена в село Бранковци, на 40 км от град Видин и 15 км от град Кула. Имотът представлява идеалната възможност за всеки, търсещ свое спокойно убежище сред природата или имот, който а превърне в красива ваканционна
€ 2 950
Площ: 90 м2  Двор: 700 м2
Тип на имота: Къща
Димитър Павлов Регионален мениджър, Велико Търново
2 от 2 резултата

Изпратете запитване