Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Къщи в Сандански за продажба и под наем

BULGARIAN PROPERTIES ви предлага богат избор от имоти за продажба и под наем в цялата страна. Освен това, ние правим всичко възможно да предоставим на нашите клиенти множество оферти за продажба на къщи във всички жилищни квартали в Сандански. По този начин ще можете да изберете подходящата за вас зона и квартал според търсените от вас характеристики и инфраструктура.

На тази страница можете да разгледате и всички наши оферти за къщи под наем в Сандански. Всяка оферта разполага с подробна информация и снимки. В линковете по-надолу ще получите подробна информация и за всички други видове имоти, които предлагаме в града.

Ако искате да получите повече информация, моля обърнете се към вашия брокер, чийто контакти се намират под снимките на имота. Също така можете да попитате за съвет относно това дали имотът и неговото местоположение са подходящи за вашите индивидуални нужди, търсения жизнен стандарт, достъпа до транспорт и удобства и да получите допълнителна информация, ако решите да отдавате имота под наем или да го препродадете на изгодна цена.

Надяваме се, че нашите оферти за наем и продажба на къщи в Сандански ще отговорят на вашите нужди. Ако имате въпроси, моля обърнете се към нас.
Има ли имоти с намалени цени в Сандански?
Какви къщи се предлагат в Сандански?
Селските къщи са хит! Какви оферти имате в района на Сандански?
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате Къща за продажба в Сандански?
Продажба
Къща за гости в град Сандански гр. Сандански Луксозна къща за гости в град Сандански Луксозна къща за гости с топ локация в град Сандански. Къщата е цялостно ремонтирана и тематично обзаведена с поръчкови мебели. На етаж има по 4 стаи и баня с тоалетна. Дограмата е нова, довършителните работи се отличават с високото си качество. Интериорът е в автентичен
€ 250 000
Площ: 300 м2  Двор: 400 м2
Тип на имота: Къща
Николай Димитров Регионален мениджър, Дупница
1 от 1 резултата

Изпратете запитване