Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Каспичан продава и отдава под наем

Разположен в Североизточна България, град Каспичан е част от Шуменска Област и се намира в близост до градовете Плиска и Нови Пазар. В допълнение, град Каспичан е на 66 км от град Варна и на 120 км от пристанищните градове Русе и Силистра. В града има железопътна гара, която е от важно значение за транспорта в тази част на страната.

На територията на община Каспичан се намира Мадарското плато, както и релефа „Мадарски Конник“, който е в листата на ЮНЕСКО за важни културни паметници. Тук има културен център с читалище, кино и градска библиотека, както и общински детски комплекс. Ежегодно в края на май месец, в града се провеждат редица фестивали, събори и концерти.

Предлагането на недвижими имоти в района на град Каспичан е разнообразно, като има оферти за къщи, вили, апартаменти и парцели земя за застрояване. В случай, че вие търсите да закупите имот в град Каспичан или в района, или пък притежавате имот тук, който искате да продадете, можете да се обърнете към нашите брокери от агенцията ни за недвижими имоти, които ще ви окажат нужното съдействие и ще ви предоставят професионален съвет.
Прочетете цялата информация
Имате имот за продажба в Каспичан?

Изпратете запитване