Контакти
0

Недвижими имоти в района на Кирилово продава и отдава под наем

Село Кирилово се намира в Югоизточна България и е част от община Елхово в Област Ямбол. То е разположено на около 7 км от град Елхово и е обградено от плодородни полета и два язовира, а наблизо текат Бояновска река и река Коюнбунар, които се вливат в река Тунджа. Районът е подходящ за лов и риболов. Традиционният събор на селото се отбелязва в началото на месец септември.

Предлагането на недвижими имоти в село Кирилово включва оферти за семейни къщи, вили и парцели земя, а цените са разумни. Районът е известен сред чуждестранните инвеститори от Острова, като много от имотите тук се притежават от британски семейства. В случай, че искате да инвестирате в имот тук или притежавате имот в района на селото, който искате да продадете, можете да се свържете с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване