Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти

457
Олег и Марина
Новосибирск, 28 Юни 2014
Нашите най-искрени благодарности на Мирослав Караколев, регионален мениджър в офис Стара Загора, който ни помогна да изберем и купим къща в България! Ние сме благодарни на Мирослав за неговия професионализъм, бързина и всестранна помощ. Точните и изчерпателни описания на различни райони на страната ни позволиха да изберем къща, която най-добре отговаря на нашите изисквания. Неговата ерудиция и обширни познания по история, интересни разкази, оставиха у нас незабравими впечатления от красивата страна България.

Специално искам да спомена и за приятелското отношение и помощта по толкова много въпроси, и дори тези, които не влизат в неговите служебни задължения, такива като помощта му в банката, изпращане на документи. На нас би било трудно да решим тези въпроси без познания по български език. Ние искаме също да благодарим на адвокат Ивайло Влахов, който много бързо подготви документите за регистрация на фирма. Ние ще препоръчаме на нашите приятели и всички, които имат желание да купят имот в България, да се свържат с агенция BULGARIAN PROPERTIES, в която работят професионални брокери като Мирослав Караколев! Желаем на целия екип бъдещи успехи!
Къщите на село са хитът на сезона!
Купете собствен дом за уикенди, ваканции или за постоянно живеене! Собствен двор и място далече от шума на големия град. Да се насладим на даденостите на българските села! Вижте нашите страхотни оферти за селски къщи в цялата страна.

Време е за по-спокоен живот и завръщане към природата!
Вижте още

Изпратете запитване