Коментари на наши клиенти - страница 2

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 287 коментара

От Радослава Симова от София, изпратено на 08 Ноември 2019
Благодаря на Даниел Тонев за професионализма и отдадеността, с която подходи към нуждите на фирмата ни! Пожелаваме му да бъде винаги така ангажиран към клиентите си и продължава да работи в този дух!

От Михаела Бориславова от София, изпратено на 07 Ноември 2019
Огромни благодарности на Даниел Тонев за изключителното търпение, човечност и професионализъм! За достатъчно кратко време и благодарение на него успяхме да осъществим както продажба, така и покупка, комуникацията се извършваше с лекота и уважение към детайлите, а и най-вече към нас самите. Дълбоко препоръчвам г-н Тонев за Ваш брокер!

От Диди от Мюнхен, изпратено на 05 Октомври 2019
В търсенето на жилище се сблъсках с няколко брокера. За съжаление, всички бяха някак си като продавачи на закуски, избираш си сам баницата и плащаш. Да ама за инвестиция в имот, като продавач не е достатъчно да покажеш имота и да вземеш парите. И тогава по чиста случайност попаднах на Иван Крумов. Първото, което ме впечатли в него беше усмивката и сърдечното посрещане. Неговата компетентност още в първите минути на нашия разговор ми показа, че това е моя брокер. Името на фирмата нищо не ми говореше, живея в чужбина, но Иван спечели моето доверие. А при покупка на имот доверието е един най-важните фактори. Аз мога да кажа, че Иван е роден за брокер. Ванка, ако четеш сега моя коментар, искам да изразя още веднъж моята благодарност, че ми помогна да взема с лека ръка своето решение, исках един апартамент, ти ми продаде два. И това беше най-правилния избор за мен. Благодаря, че си винаги на разположение когато имам въпроси. Благодарности и на целия екип, за обслужването.

От Милена Андонова от София, изпратено на 03 Октомври 2019
Г-н Иван Крумов е изключително възпитан и позитивен човек, който е запознат със своята работа и имота, който предлага на купувача. Вдъхва доверие, което е определящо за клиенти като мен. Насочва коректно и отделя необходимото време.

От Манол от София, изпратено на 03 Октомври 2019
Искам да изразя възхищението си от работата на Иван Крумов. Изключителен професионалист, който успя да ми помогне да направя правилния избор. Ще се радвам да работя с него и в бъдеще!

<< 12 3 4 5 6 58>>
Всички коментари от клиенти (287)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Vitosha View - емблематичен комплекс в полите на Витоша
Витоша Вю е висок клас жилищен комплекс в кв. Кръстова вада в София. Съчетанието на модерна градска среда и непосредствена близост до Витоша създава усещане за дом, с комфорт и удобство, с бърза комуникация и красиви градини с много зеленина.
Вижте още

Изпратете запитване