Коментари на наши клиенти - страница 3

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 285 коментара

От Робин Пийл от Англия, изпратено на 09 Август 2019
Обслужването и комуникацията бяха отлични. Със сигурност бих препоръчал както на продавачи, така и на купувачи. Христо и Ивайло свършиха отлична работа. Благодаря ви!


От Яна от Санкт Петербург , изпратено на 09 Август 2019
Бих искала да изразя огромната си благодарност към Любка Михова за прекрасното й отношение към купувачите, професионализма и личните й качества. Любка е много порядъчен човек и прекрасен специалист. Много сме доволни и й благодарим!

От Нели Хаджийска от Bulgaria, изпратено на 08 Август 2019
Искам да изкажа невероятното си впечатление от Росен Станков, брокер. Едно от най-свежите, с чувство за хумор лица в този бранш. Изключително коректен и подготвен млад мъж, с който търсенето на дом се превръща в страхотно емоционално преживяване! Роска, благодаря ти!

От Кирил Георгиев от София, изпратено на 27 Юли 2019
С настоящия коментар бих искал да изразя изключително добрите ми впечатления и благодарност към Росен Станков. Благодарение на неговата професионална експертиза, отзивчивост, компетентност, коректност спрямо клиента, аз успях да направя отличен избор за моята инвестиция.
Продължавай да бъдеш все така всеотдаен към своята работа!

От Йордан Йорданов от София, изпратено на 24 Юли 2019
Росен е изключително професионален и коректен в отношенията си със своите клиенти. Имах усещането, че поставя интересите и желанията на клиентите си преди своите собствени. Ако забележи, че сте на път да направите погрешен избор (какъвто беше моят случай), не си мълчи, а ще посочи недостатъците на Вашият избор и ще Ви
препоръча нещо по-добро. Винаги е насреща, ако имате някакви съмнения, колебания или имате нужда от помощ. Бих го препоръчал на всеки, решил да си закупи жилище.

<< 1 23 4 5 6 7>>
Всички коментари от клиенти (285)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Модера Резидънс - затворен комплекс със собствен парк
Комплексът е проектиран с идеята да отговори на потребността от градско жилище на съвременния човек с активен начин на живот. Той притежава отлично съчетание между качествено строителство, функционалност, спокойствие и сигурност.
Вижте още

Изпратете запитване