Коментари на наши клиенти - страница 3

Коментари на наши клиенти - страница 3
BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 245 коментара

От Маргарита Барашка от София, изпратено на 16 Октомври 2018
Бих искала да благодаря на Диана Янева и адвокат Мартин Полименов за активното съдействие за продажбата на апартамента ми в София. През цялото време ме информираха за напредъка по сделката, за подготвените документи и исканията на купувачите. Благодарние на тях сделката мина много гладко, създадоха се взаимоотношения на доверие и коректност и с купувача. Благодаря за прекрасното отношението, за проявените такт и търпение, за успешния край на сделката! Ще препоръчам екипът на Bulgarian Properties на всичките си приятели!

От Дейвид Парсънс от Великобритания, изпратено на 14 Октомври 2018
По-рано през годината се свързах с няколко агента недвижими имоти по отношение на продажбата на моя апартамент в Банско. Христо Несторов от Bulgarian Properties ме впечатли със своите знания, готовност да помогне и професионално отношение, така че в средата на май 2018 г. дадох на Bulgarian Properties ексклузивни права за финализиране на продажбата. В най-кратки срокове имотът беше пуснат в реклама, генерирайки интерес, като до средата на юни 2018 г. имахме оферта и сделката беше финализирана до края на юли 2018 г. Христо и Ивайло Влахов се справиха отлично, като ми предоставяха информация по време на целия процес на продажбата, подсигурявайки бързо и ефективно необходимата документация. Нямам никакво колебание да препоръчам Bulgarian Properties.

С благодарност и любезни поздрави

Дейвид Парсънс
Великобритания

От Албена Дочева от Габрово, изпратено на 09 Октомври 2018
Желая да изразя голямата си благодарност към Иванка Стойкова,Брокер, офис Бъкстон за неотразимата й помощ при покупката ни на апартамент в Павлово/Бъкстон. Благодаря й за професионализма, компетентността, търпимостта и желанието да удовлетвори "капризите" ни.

Желая на Иванка Стойкова много здраве и енергия за всеотдайното си дело и повече усмихнати клиенти!

От Маринела от София, изпратено на 14 Септември 2018
Закупихме имот на Южното Черноморие със съдействието на брокер Иван Кунев и сме изключително доволни от вниманието към всеки детайл, точността и грижата към клиента. Благодарни сме за отношението, за проявените такт и търпение, за успешния край на сделката! Пожелаваме на агенцията професионални успехи, всеотдайни служители и усмихнати клиенти!

От Марк Уилиамс от Великобритания, изпратено на 05 Септември 2018
Огромно благодаря на Цветан Кемеров за това, че продаде двата ми апартамента в центъра на София! Очаквах да бъде трудно да продам в България, тъй като не разбирам процеса и езика. Но Цветан го направи лесно за мен и съм изключително доволен от резултата.<< 1 23 4 5 6 7>>
Всички коментари от клиенти (245)
Коментирайте качеството на услугите, които сте получили от BULGARIAN PROPERTIES
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Искате да намерите имот при максимално голям избор? Ние ще ви помогнем!
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Коментари от клиенти
Бих искала да благодаря на г-н Димитър Вълканов за неговата точност, коректност и умело ...
Благодаря на Bulgarian Properties за предоставените услуги. Вашият брокер Христо беше изключително ...
Невероятен екип - много съм доволен! Професионалисти! ...
Време за морски имот! Вижте най-добрите оферти от Слънчев бряг и района!
Вижте най-добрите оферти от Банско, Боровец и Пампорово!
Не губете време за оглед! Организирайте оглед на имоти по Skype!
Вижте селекция от най-добрите оферти за имоти на морето!
Нашият екип от опитни юристи може да ви консултира по всякакви правни казуси
Последни Новини
Обзор на имотния пазар през 2018 г. и прогноза за 2019 г.

28//2018
Полина Стойкова MRICS, Изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES

В края на годината традиционно правим равносметка и обобщение за състоянието на имотния пазар.

За нас 2018 г. беше изключително успешна, може би една от най-успешните години в историята на компанията. Това е резултат, постигнат както на базата на опита и лидерските ни позиции, които неведнъж сме доказвали през годините, но и благодарение на благоприятните пазарни условия.
прочети повече

Последни регионални новини
Най-старият български град бе почетен като Европейска столица на културата

14//2019
Debati.bg

Пловдив, най-старият град в България, официално „встъпи в длъжност“ като Европейска столица на културата за 2019 година. 50 000 зрители се събраха на централния площад в града в събота, за да гледат откриващото шоу, наречено „Ние сме всички цветове“, в което на няколко сцени участваха към 1 500 местни и чуждестранни артисти.

Притиснат между планините Балкана и Родопите, вторият по ... прочети повече

Знаете ли, че?
С колко поскъпнаха имотите в София и какво да очакваме през 2019?

29//2018
https://profit.bg

"За изминаващата 2018 г. можем да кажем, че беше успешна, интересна и динамична за имотния пазар в София, но с много по-плавни ръстове на всички показатели, както и с множество микроцикли, които променяха имотния пазар през различните месеци.

Като цяло, можем да я определим като стабил... прочети повече