Контакти
0

Коментари на наши клиенти - страница 60

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 302 коментара

От Доерте Иоану от Германия, изпратено на 10 Май 2011
Бихме искали искрено да благодарим на Ива от Офис Пловдив на Bulgarian Properties за отличната й работа. Тя се погрижи прекрасно за нас от първото ни запитване до самата покупка. Ние вече сме щастливите собственижи на къща близо до Пловдив. Тя ни даваше професионални съвети и ни подкрепяше по време на цялата процедура. Ще препоръчваме и на други вашата честна и професионална компания.

От Алексей от Санкт-Петербург, изпратено на 01 Януари 2011
Сърдечно поздравявам екипа на BULGARIAN PROPERTIES с настъпващата Нова година! от всички сайтове на фирми, търгуващи с имоти в България - вашият сайт е НАЙ-ДОБРИЯТ! Вие действително сте екип от професионалисти! Отделно бих искал да благодаря на регионалния мениджър за район Стара Загора Мирослав Караколев. Късмет и успехи през 2011 г.

От Боб Луис от Англия, изпратено на 03 Ноември 2010
Подписах договор за покупка на студио в Балчик миналия месец (октомври 2010) и бих искал да благодаря на Евгени от офис Варна за неговата помощ и подкрепа по време на престоя ми в Балчик и по време на целия процес на покупка. Това беше покупка на "етап строителство", което означава, че платих депозита преди 3 години и бих искал да благодаря и на колегите, които редовно ме информираха и ми отговаряха на писмата ми за всичко, свързано с имота ми. Евгени ми предложи да регистрира имота и да ми помогне при покупката на мебели за да бъде всичко готово за моето пристигане в България в началото на 2011 г. На базата на моя опит със сигурност мога да кажа, че безусловно ще се опитам отново да купя имот с вашата компания и ще я препоръчвам и на другите.

От Симеон Цанис от Гърция, изпратено на 11 Октомври 2010
Наскоро купих къща в Банско за да прекарвам симната си почивка на това великолепно място. Въпреки че съм купувал и други имоти в чужбина - в Европа и Америка,трябва да призная, че персоналът на Bulgarian Properties е далеч най-професионалният и акуратен, с който някога съм работил. Бих искал да кажа, че Виктор Вучелийски в частност бе много услижлив и търпелив по отношение на всички мои въпроси. които задавах ежедневно. Процесът на получаване на нотариалния акт бе също бърз и лесен. Това е една уважавана компания, на която може да се разчита и която аз горещо препоръчвам.

От Джейсън Роси от Англия, изпратено на 12 Август 2010
Разглеждам офертите на сайта на Bulgarian Properties през последните 8 години и когато дойде моментът, със семейството ми си купихме имот в България. За нас се грижиха по време на целия процес, обслужването бе отлично и ние препоръчваме вашата компания на всички.
Купете си имот с Bulgarian Properties и няма да сгрешите.

<< 1 56 57 58 5960 61>>
Всички коментари от клиенти (302)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Купете собствен имот на морето - атрактивни цени, жадувано разнообразие!
Радвайте се на слънчевите летни дни в собствен имот край морето в любимия ви български морски курорт! Атрактивни цени и разнообразни предложения за всеки вкус и бюджет. Осигурете си собствено място за почивка и отдих още сега! Вижте нашите топ предложения!
Вижте още

Изпратете запитване