Контакти
0

Коментари на наши клиенти - страница 2

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 307 коментара

От Анна Спасова от София, изпратено на 02 Юли 2020
Здравейте,
за втори път използвам услугите на агенцията при покупко - продажба на недвижим имот. Преди няколко години бях в ролята на купувач, сега продавам имот. Искам да споделя, че до момента срещам високо професионално отношение.

От Евгения Кротнева от Sofia, изпратено на 01 Юли 2020
Екипът на BULGARIAN PROPERTIES безспорно е изграден от професионалисти. Изумена съм от бързата и адекватна реакция на агента ни. Дори и дистанцирано те съумяват да движат продажбата на имота ни. Имаме пълно доверие на агенцията, която може би е най-добрата в България, по отношение на качествена, професионална работа. Благодарим ви, BULGARIAN PROPERTIES!

От Емил от София, изпратено на 25 Юни 2020
Публикувах обява за продажба на къща (Vna 74895) със съдействието на Красен Захариев от Bulgarian Properties. Kомуникацията бе изцяло по email и беше бърза и много ефективна. Благодаря за отношението и професионализма.

От Милена Белева от Смолян, изпратено на 11 Юни 2020
Много съм доволна от работата на агенцията Bulgarian Properties. Искам да изразя своята благодарност към старши брокер Стилиян Георгиев, наистина получих много добро професионално отношение, коректност и точност. Пожелавам му още бъдещи успехи. Поздравления за него за добре осъществената ми сделка за покупка и за целият ви екип!

От Елена Гривева от Самоков, изпратено на 19 Май 2020
Впечатлена съм от работата на екипа- професионална и коректна.

<< 12 3 4 5 6 62>>
Всички коментари от клиенти (307)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Park View Residence - втора фаза на хитовия комплекс в кв. Банишора!
Напредва строителството на втората фаза на Park View Residence, а наличностите намаляват с всеки изминал ден! Изгодни цени от € 45 990, доказан строител ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ, множество доволни клиенти от първата фаза. Изберете и вие своя нов дом в този комплекс в централен район, близо до метро!
Вижте още

Изпратете запитване