Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти - страница 3

400
Марияна Харизанова
София, 31 Март 2023
Благодаря за професионализма!
399
Мариана Неделкова
София, 31 Март 2023
Здравейте, споделям удоволетворението си от работата на вашите служители г-жа Цветанка Парапунова и г-н Ивайло Влахов, като давам висока оценка на професионализма и задълбочената им експертиза при осъществяването на сделка, при която аз бях купувач. Те оставиха в мен прекрасни впечатления от работата на "България Пропертис" ООД.

Поздрави Мариана Неделкова
398
Гергана Сотирова
Банско, 08 Март 2023
Имахме удоволствието да работим с вашата агенция и представител Цвета Парапунова. Невероятен професионалист,оправда всичките ни очаквания, винаги беше на разположение, съпътства ни през целият процес за продажбата. Успя да защити всеки наш интерес както и тези на купувача. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, ЦВЕТА!
397
Соня Краева
Тополовград, 06 Март 2023
Честит юбилей! От 18 години съм ваш клиент за продажба на двуетажно масивнао жилище - функционалност и за офиси, и за живеене. И толкова дълго поддържате страхотна презентация! Вярвам,че ще реализираме продажбата единствено с вас! Защото вие сте най-динамичната и лоялна агенция!
Пожелавам ви да умножите бизнес успехите си поне 20 пъти!!!

Поздрави, Соня
396
Гергана Милчева
Пловдив , 02 Март 2023
Високо оценявам труда, коректното отношение и професионализма от стана на брокера Мирослав Караколев, който направи всички стъпки до реализирането на нашата сделка да се осъществят абсолютно безпроблемно и с чувството за абсолютна сигурност и доверие! Благодаря!

още коментари
5 от 410 резултата
Поверете ни маркетинга и продажбите на ваш обект ново строителство!
BULGARIAN PROPERTIES е лидер в продажбата на имоти ново строителство с милиони кв.м. реализирани продажби на сгради и комплекси в жилищния и ваканционния сегмент. Възползвайте се от нашия опит и доказан успех!
Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално много. Обадете ни се на 0886 033 033.
Вижте още

Изпратете запитване