Контакти
0

Коментари на наши клиенти - страница 3

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 307 коментара

От Перуника Христова от София, изпратено на 15 Май 2020
Изразявам своето удовлетворение от факта, че бях клиент на BULGARIAN PROPERTIES. Особени благодарности изказвам към брокера Даниел Тонев.
За времето, през което г-н Тонев представяше моя имот той съумя да създаде в мен усещане, че съм важен за агенцията клиент. Тонев работеше динамично и професионално.
Не на последно място поставям и фактите, че имотът беше презентиран брилянтно, за имота се полагаше грижа на добър стопанин, а аз като клиент изпитвах сигурност, че работя с BULGARIAN PROPERTIES.

От Юлияна Матева от София , изпратено на 02 Май 2020
Поздравления, за вашия високия професионализъм!
Надявам се скоро, да мине кризата в която попаднахме и да осъществим продажбата... Отворена съм за предложения и всичко, което ще ни доведе до крайния резултат.
Поздрави, Джули

От Соня Краева от Тополовград, изпратено на 01 Май 2020
Здравейте
Стилиян и Целият Ви екип усърдно работещи специалисти!
Честит празник!
Благодаря за коректното партньорснво вече години наред!
Разбирам, че светът вече не е същият с тази пандемия и не се знае кога ще олекне на човечеството, за да влезем в нормални релси на работно ежедневие.
Поздравления за предложените мениджърски решения, които предлагате на нас продавачите - ваши клиенти!

Бъдете здрави и успешни. Да си пожелаем взаимен късмет!

От Александър Горинов от Несебър, изпратено на 30 Април 2020
Много високо качество и бърза работа. Иван Кунев обясни всички нюанси, беше точен и надежден. Много доволен съм от работата и комуникацията. Поздрави

От Магдалена Миланова-Марбах от Турги, Швейцария, изпратено на 11 Април 2020
Искам да споделя публично огромната си благодарност към екипа, отговарящ за комплекса “Витоша Вю“.
Преди седмица, по време на извършване на довършителните работи в апартамента се натъкнахме на неочакван проблем. След като подадох сигнал имаше моментална реакция, организация и оглед на място. В рамките на няколко дни проблемът беше отстранен. Комплимент за проявената отговорност и бързо свършена работа! Голяма благодарност изразявам специално и към г-жа Ваня Налбантова. Както при конкретния случай, така и при други трудности от административен характер, свързани с общинска и държавна бюрокрация, тя винаги прояваваше готовност за помощ и съдействие. Тя е сътрудник с огромно чувство за отговорност. Винаги при въпроси или проблеми е реагирала бързо, коректно, с любезен и приятелски тон. Поздравления!

<< 1 23 4 5 6 7 62>>
Всички коментари от клиенти (307)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Park View Residence - комплекс в централен район близо до метро
Отлични цени, финален етап на строителството на първата фаза на комплекса и спиращи дъха гледки от високите етажи - всичко това ще намерите в Park View Residence! Комплексът се намира в кв. Банишора, близо до метростанция Княгиня Мария Луиза. Главен изпълнител: ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ. Налично банково финансиране. Завършване на първата фаза през октомври 2020 г. Последни наличности във фаза 1!
Вижте още

Изпратете запитване