Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Коментари на наши клиенти - страница 4

429
Слава Ганчева
Бургас, 23 Октомври 2023
Благодаря на колегите от Bulgarian Properties и по-специално на Павел Раванов за професионалното и детайлно представяне на нашият проект Sozopol Residence.
428
Марко Кишев
София, 23 Октомври 2023
Специални благодарности на Гергана Сотирова, във връзка с положените от нея усилия и създадената организация за успешното приключване на сделка за покупко-продажбата на имот в гр. Банско. С пожелание за още много сделки и професионални бъдещи успехи.
427
Слав
Ямбол, 22 Октомври 2023
Много коректна и сериозна фирма. Препоръчвам!
426
Евгения Якимова
София/ Банско, 20 Октомври 2023
С огромна благодарност на Гери, с която ни срещна вашата агенция. Гери е изключителен професионалист, който изпипва и последния детайл от сделката. И още по-важното е, че тя се отнася с грижа, внимание и уважение към клиента, помага му да намери търсения имот. Подкрепя, съветва, проучва във всеки един момент до приключване на сделката. Всяка една агенция би се гордяла с такъв служител. Пожелаваме й здраве, много успешни сделки и доволни клиенти!
425
J. Cuypers
България, 19 Октомври 2023
Работата с г-жа Сотирова от "Bulgarian Properties" беше лесна и бърза. Бих я препоръчал на всеки, който иска да купува или продава в и около Банско.
още коментари
5 от 444 резултата
Euphoria Club Hotel & Resort - твоят планински рай в Боровец!
Напълно обзаведени студиа и двустайни апартаменти в уникален комплекс в Боровец. Напълно завършен и функциониращ целогодишно, с множество екстри за вашия комфортен престой - лоби бар, рецепция, бар и ресторант, външен и вътрешен басейн, СПА център, подземен паркинг и много други. Изберете своя ваканционен дом тук! Възможност за допълнителна доходност от отдаване под наем!
Вижте още

Изпратете запитване