Контакти
0

Коментари на наши клиенти - страница 4

BULGARIAN PROPERTIES

На тази страница можете да прочетете коментари и отзиви на наши клиенти, които са ползвали услугите ни да купят, продадат, наемат или отдадат под наем имоти в цялата страна.

В момента имаме 307 коментара

От Любов Минчева от София, изпратено на 09 Април 2020
Бих искала да споделя впечатления от работата на госпожа Емилия Емилова, брокер в агенция BULGARIAN PROPERTIES.
Изказвам благодарност към Емилия за добронамереното и отговорно отношение в изпълнение на професионалните си задължения като брокер в работата си с мен, в качеството ми на клиент и купувач на имот.

Докладвам че в процеса на работа Емилия бе акуратна към ангажиментите, поети към мен, отговаряше на запитванията ми, разясняваше детайли и предоставяше информация в обсега на нейните компетенции.

Емилия осъществяваше пълноценна връзка между мен и продавача и проявяваше гъвкавост по отношение на време и място за работа по покупко продажни въпроси уважавайки възможностите и на моя график.

Личните ми впечетления са че Емилия е надежден сътрудник и вещ брокер и аз я препоръчвам за работа и с бъдещи клиенти на BULGARIAN PROPERTIES.

От Людмил Асенов от София, изпратено на 01 Април 2020
Впечатлен съм от упоритостта и уменията на персонала на
Bulgarian Properties! Специални аплаузи и благодарности на г-н Стефан Абанозов за проявеното старание при предлагането на имота ми! Благодаря на целия колектив!
Поздрави!


От Красимира Тодорова от София, изпратено на 01 Април 2020
Отлична работа, поздравления!

От КРАСИМИРА ЕМИЛОВА КИРИЛОВА -ТОДОРОВА от СОФИЯ, изпратено на 23 Февруари 2020
БЛАГОДАРЯ НА ДАНИЕЛ ТОНЕВ ЗА ДОБРАТА РЕКЛАМА НА ПРОДАВАНИЯ ОТ НАС ИМОТ. НАДЯВАМЕ СЕ ГОСПОДИН ТОНЕВ ДА ИМА КЪСМЕТ С ПРОДАЖБАТА.

От Таня Тодорова от София, изпратено на 18 Февруари 2020
Много добро качество на обслужване и подробен отчет!

<< 1 2 34 5 6 7 8 62>>
Всички коментари от клиенти (307)
Използвали сте услугите на BULGARIAN PROPERTIES да купите, продадете или наемете недвижим имот?
Ще се радваме да споделите с нас вашите впечатления от екипа ни, вашите коментари, идеи и предложения и др.
Име:
Град:
Имейл:
публикувайте моето писмо
Please type this word.
*Въведете символите, изписани по-горе
коментар:
Запознат съм с Уведомлението за поверителност и давам своето съгласие на Бългериан Пропертис ООД да обработва попълнените по-горе мои лични данни
Намерете вашия имот при максимален избор
Изберете каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:
Пълна маркетингова комуникация
Това е отличен избор, ако искате да имате информация за новите имоти, които са подходящи за Вас, най-новите обяви за седмицата, топ оферти, промоционални цени и отстъпки, да научавате всичко ново за пазара, да следите цените на имотите, които Ви интересуват и напредъка на тяхното строителство.

Ще комуникираме с Вас на посочения имейл, по телефон и чрез кратки текстови съобщения (SMS/Viber).

Така ще помогнем на подходящите имоти да достигнат до Вас!
Услуги по избор от списък
Вие винаги имате избор и можете да оттеглите своето съгласие, като използвате линка за отписване във всеки наш имейл или като попълните тази форма
За да изпратите запитването, моля поставете отметка, за да потвърдите, че сте запознат с нашето Уведомление за поверителност и че давате своето съгласие данните Ви да бъдат обработвани от BULGARIAN PROPERTIES. Това е необходимо съгласно Общия регламент за защита на личните данни.

Благодарим Ви предварително!
Сподели
Виртуални огледи с 360-градусови турове на имоти в София и цялата страна!
Усетете уникалната атмосфера на всеки имот с виртуалните турове, които предлагаме! По всяко време, само с един клик можете да се пренесете в дома на вашите мечти, без ангажименти и предварителни уговорки.

Виртуалните турове са заснети лично от нас и са с гарантирана автентичност. Можете да видите всеки детайл на имота, точно като на живо!
Вижте още

Изпратете запитване