Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Котел продава и отдава под наем

Град Котел се намира в Източна България и е част от Сливенска Област, като е третия по големина град в областта след Нова Загора и Сливен. Котел е разположен в средния дял на Източна Стара Планина и тук могат да бъдат видяни Пантеона на Георги Раковски, Музея на котленските възрожденци и Природонаучен Музей, който е сред най-големите в страната. Освен това тук има голяма библиотека, Исторически Музей с три експозиции в Котел и пет експозиции в селата Медвен и Жеравна.

Град Котел е известен с Националното училище за фолклорни изкуства, където се изучават специалностите народни инструменти и пеене, български танци и изработка на народни инструменти. В града на ротационен принцип се провежда празника „Балканът пее и танцува“, а традиционният събор на града се чества на 1 ноември, Празника на Будителите.

В град Котел се предлагат за продажба семейни къщи, вили, апартаменти и парцели земя. Офертите са разнообразни, а цените на които се продават имотите са разумни. Брокерите от нашата агенция за недвижими имоти могат да ви съдействат както при намирането на подходящ имот, който да закупите, така и при намирането на купувач за имот притежаван от вас в района, който искате да продадете.
Селските къщи са хит! Какви оферти имате в района на Котел?
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Котел?
Продажба
Просторна къща в стар български стил до Котел Близо до гр. Котел Просторна къща в стар български стил до Котел Имотът се намира в тихо село разположено в средния дял на Стара планина. Мястото е известно като архитектурен резерват и е сред Стоте национални туристически обекта, Български туристически съюз. Къщата предлага 380 кв. м. жилищна площ, разпраделена по следния начин: Първи етаж
€ 199 900
Площ: 380 м2  Двор: 580 м2
Тип на имота: Къща
Стилиян Георгиев Старши брокер, Слънчев бряг
1 от 1 резултата

Изпратете запитване