Контакти
0

Недвижими имоти в района на Крапец продава и отдава под наем

Село Крапец е разположено в Североизточна България и е към община Шабла в област Добрич. То се намира само на 15 км от контролно-пропусквателния пункт Дуранкулак, на 15 км от град Шабла, на 50 км от град Балчик, на 85 км от град Добрич, на 90 км от град Варна и съответно на 580 км от София. Селото се намита на морския бряг и е недалеч от Дуранкулашкото езеро, което е било обитавано от първото земеделско население в Европа, което водило заседнал начин на живот. Тук има опасни рифове и в древността да потъвали много кораби.

В село Крапец има поща и кметство, както и църква и читалище с библиотека. Традиционният събор на селото се организира на 24 май, когато се провежда и пленер по живопис. Селото заедно със село Ваклино дели страхотна плажна ивица, която започва от нос Крапец и стига до нос Карталбурун, който е в близост до къмпинга на Дуранкулак. Освен за морски туризъм, районът около Крапец е подходящ също за екотуризъм, ловен и риболовен туризъм.

Днес в района има два хотела и няколко ваканционни вили и бунгала. Ако желаете да закупите имот в района на село Крапец, то нашата агенция за недвижими имоти може да намери подходящи оферти за къщи, вили и парцели земя. Тези, които искат да намерят имот под наем тук също могат да се обърнат към брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, от където ще получат съдействие.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба -15%
Къща в с. Крапец с. Крапец Напълно реновиран имот със седем спални Разположено само на 10 км северно от град Шабла, близо до българо-румънската граница, село Крапец е тихо и спокойно място на морето, заселено предимно с малки едноетажни къщички. То е отлично място за всички, които са се уморили от шумните курорти и обичат да релаксират сред ...прочети повече
€ 163 000€ 139 000
322.90 m2 (430€/m2)
Тип на имота: Къщи
Калин Чернев Регионален мениджър, Варна
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване