Контакти
0

Недвижими имоти в района на Крайморие продава и отдава под наем

Курортно селище и квартал на Бургас, Крайморие се намира на 10 км от центъра на града в южна посока и на 20 км от Созопол в северна посока. В близост до Крайморие е разположена защитената местност Пода, както и Остров Света Анастасия и езерата Мандра, Бургаско и Атанасовско. В селището има красив и добре запазен храм, няколко магазина, ресторанта и кафенета.

Предлагането на недвижими имоти в района на Крайморие е значително. Тук има оферти за семейни къщи и вили, парцели земя и апартаменти. Голяма част от наличните семейни къщи се отдават под наем през летния сезон. Предлаганите имоти в района са разнообразни и биха задоволили всяко търсене и бюджет. В случай, че вие искате да инвестирате в района или да продадете закупен от вас имот тук, можете да се свържете с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти и те ще ви съдействат с професионален съвет.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване