Контакти
0

Недвижими имоти в района на Кресна продава и отдава под наем

Град Кресна се намира в Югозападна България и е част от област Благоевград. В община Кресна живеят около 7500 души, като тя се простира по долината на река Струма и Кресненския пролом, като обхваща западните разклонения на Пирин и северните склонове на Малашевската планина. Районът е известен със своята красива природа и самобитност. През самия град Кресна минава международния път Е79, като преди града е разположен паметника на загиналите в Кресненско-Разложкото въстание от 1878 година.

В град Кресна има нова детска ясла, полицейски участък, храм-паметник, както и хубав център с пясъчни сипеи и фонтани. На 7 км от града се намира манастира „Св. Пророк Илия“, а до близкото село Влахи се намира местност с минерални извори. От Кресна се стига до Синанишкото езеро и хижа. Традиционният събор на селото се провежда на празника на свети Иван Рилски на 19 октомври.

В град Кресна се предлагат различни оферти за недвижими имоти. От нашата агенция за недвижими имоти могат да намерят за вас подходящи обяви за семейни къщи и вили за продан, както и оферти за парцели земя. Предлагането на апартаменти за продажба не е голямо. Ако вие притежавате имот в района или искате да закупите такъв, свържете се с нашите брокери и те ще ви съдействат.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба -23%
Почивна станция в район с минерална вода в Пирин планина Близо до гр. Сандански , Местност Върбите Къща за гости в близост до главен път при гр. Кресна Атрактивен имот за инвестиция - почивна станция в месността Върбите в Пирин планина на 1050 м надморска височина. Вилата се намира сред живописно красива природа, на 15 км от главен път Е-79 при гр. Кресна. Представлява 3–етажна сграда с РЗП - 680 кв.м. и допълнителна ...прочети повече
€ 400 000€ 310 000
856.00 m2 (362€/m2)
Тип на имота: Къщи
Стефан Абанозов Регионален Мениджър, Боровец
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване