Контакти
0

Недвижими имоти в района на Лесидрен продава и отдава под наем

Село Лесидрен се намира в Северна България и е част от облас Ловеч. То е разположено в планински район и е част от Средна Стара Планина, като е недалеч от Тетевен и Шипковите минерални бани. Най-близките градове до село Лесидрен да Троян, Ловеч и Угърчин. До селото се намират върховете Стърготин, Ваильов и Койнец, а почвата е плодородна. Традиционният събор на селото се чества в неделята след празника на Свети Дух в началото на месец юни.

В село Лесидрен няма голямо предлагане на недвижими имоти. Офертите, които могат да се намерят тук са за семейни къщи и селски вили, както и за парцели земя. В близкият град Ловеч се предлагат и апартаменти за продан, както и жилища под наем. Агенцията ни за недвижими имоти може да ви предостави обяви за различни имоти за продажба, както и да ви помогне при намирането на купувачи за притежаван от вас имоти, който искате да продадете.

Прочетете цялата информация
Няма открити имоти по зададените от Вас критерии.

Моля опитайте да потърсите с променени критерии или изпратете директно запитване до нашия офис. Ние ще се свържем с Вас възможно най-бързо за да Ви предоставим информация за налични имоти, отговарящи на Вашите нужди. Моля, попълнете полетата на формата:

Изпратете запитване