Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Лесидрен продава и отдава под наем

Село Лесидрен се намира в Северна България и е част от облас Ловеч. То е разположено в планински район и е част от Средна Стара Планина, като е недалеч от Тетевен и Шипковите минерални бани. Най-близките градове до село Лесидрен да Троян, Ловеч и Угърчин. До селото се намират върховете Стърготин, Ваильов и Койнец, а почвата е плодородна. Традиционният събор на селото се чества в неделята след празника на Свети Дух в началото на месец юни.

В село Лесидрен няма голямо предлагане на недвижими имоти. Офертите, които могат да се намерят тук са за семейни къщи и селски вили, както и за парцели земя. В близкият град Ловеч се предлагат и апартаменти за продан, както и жилища под наем. Агенцията ни за недвижими имоти може да ви предостави обяви за различни имоти за продажба, както и да ви помогне при намирането на купувачи за притежаван от вас имоти, който искате да продадете.
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Лесидрен?
Продажба
Двуетажна къща с двор сред зеленина в село Лесидрен Близо до гр. Тетевен Южен селски имот на 120 км от София в близост до река, планина и язовир Предлагаме за продажба двуетажна къща (200 кв.м.) с двор (995 кв.м.) в китното село Лесидрен в полите на Средна Стара Планина, на 22 км от град Угърчин и на 120 км от столицата София. В близост до имота от едната страна има река, а от другата - започва гора. Разположен е на
€ 69 000
Площ: 200 м2  Двор: 995 м2
Тип на имота: Къща
Димитър Павлов Регионален мениджър, Велико Търново
1 от 1 резултата

Изпратете запитване