Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Лесово продава и отдава под наем

Село Лесово е разположено в Югоизточна България и е част от община Елхово в Област Ямбол. То се намира на границата с Турция, като отстои на 25 км от Елхово и на 65 км от Ямбол, а в същото време е на 40 км от град Одрин в Турция. В близост до село Лесово минава река Тунджа и се виждат Дервентските възвишения. Селото се радва на добра инфраструктура с хубав център и площад, училище и читалище, търговски дом и библиотека, както и няколко заведения и полицейски участък. Традиционният събор на селото се провежда на 4 септември.

В района на село Лесово се предлагат различни видове имоти, като офертите на нашата агенция за недвижими имоти са главно за парцели земя с различен статут, селски къщи и вили. Брокерите, които работят при нас биха могли да ви помогнат с професионален съвет както относно покупка на имот в района на село Лесово, така и относно продажбата на притежаван от вас имот. Цените са разумни, а в района са се заселили много жители от Великобритания.
Има ли имоти с намалени цени в Лесово?
Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Лесово?
Продажба -53%
Парцел близо до турската граница с. Лесово Регулиран парцел близо до Елхово БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС предлага за продажба регулиран парцел, разположен в непосредствена близост до ГКПП Лесово и 20 км от гр.Елхово. Парцелът се намира на 1500 м от пропускателен пункт Лесово, който се явява не само митница на България с Турция, но и външна граница на
€ 549 100€ 258 400
6 800.00 m2 (38€/m2)
Тип на имота: Парцел в регулация
Сергей Пеловски Старши брокер, София
1 от 1 резултата

Изпратете запитване