Контакти
0

Недвижими имоти в района на Лисец продава и отдава под наем

Разположено в Северна България, в Област Ловеч, село Лисец се намира в хълмист район, залесен с широколистни гори. Недалеч от селото тече река и има два язовира, които се използват за напояване, а също и за риболов. В района на селото има училище и читалище, детска градина и църква, здравна служба. Освен това тук има още сладкарница и магазини, кафене и ресторант. Всяка година на 2 август в селото се отбелязва традиционен събор.

Офертите за предлаганите недвижими имоти в района на са много. Тук се намират парцели земя, селски къщи и вили за продажба, които са на разумни цени. Ако вие искате да закупите имот в района на село Лисец или желаете да продадете притежаван от вас имот в района, можете да се свържете с нашата агенция за недвижими имоти. Брокерите, които работят при нас ще ви съдействат напълно с професионалните си съвети.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба -39%
Нова двуетажна къща с двор в село на 6 км от град Ловеч с. Лисец Напълно обзаведен и ремонтиран имот със стопански постройки и цветна градина Имаме удоволствието да представим за продажба нова и с направени подобрения двуетажна къща. Имотът е разположен в голямо и оживено населено място, което е като квартал на град Ловеч. Къщата е двуетажна с РЗП 200 кв.м. и строена през 90-те години, скоро са направени множество ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване