Контакти Контакти
0
Здравейте,
Любими имоти (0)
Запазени търсения
Избрани за Вас
Известия
Абонаменти
Настройки
Изход
Затвори

Недвижими имоти в района на Ливада продава и отдава под наем

Село Ливада е разположено в Югоизточна България и е част от община Камено в Бургаска Област. То е тихо село на около 25 км от град Бургас, което се радва на плодородна почва и хубава природа. Недалеч от селото има гора, както и хубав плаж. Районът на село Ливада е подходящ за онези, които търсят спокойствие и хубаво място за почивка. Тук предлагането на недвижими имоти не е голямо, но има оферти за парцели земя, селски къщи и вили. Ако вие търсите да закупите имот тук или искате да продадете притежаван от вас имот, можете да се обърнете към брокерите от нашата агенция за недвижими имоти и те ще ви съдействат изцяло в процеса.
Прочетете цялата информация
3 намерени оферти
Подреди по
Имате имот за продажба в Ливада?
Продажба
Плаж на 20 км
Двуетажна къща в с. Ливада Близо до гр. Бургас Масивна къща на 20 км от Бургас Предлагаме на вашето внимание къща с двор в с. Ливада. Селото е добре развито, има няколко магазина, поща, ресторант, кафенета. Редовен транспорт го свързва с околните села, областния център град Бургас и черноморския бряг. През селото тече река, а районът е екологично чист.
€ 127 000
Площ: 162 м2  Двор: 2 000 м2
Тип на имота: Къща
Павел Раванов Брокер, Бургас
Продажба
Плаж на 20 км
Парцел в регулация в с. Ливада с. Ливада Парцел за застрояване на къща или вила на 21 км от Бургас Предлагаме ви парцел в регулация в село Ливада, близо до Бургас. Имотът граничи с къщи и комуникация. Селото се намира близо до Бургас и морския бряг и на 35 км от международното летище Бургас. Ливада е тихо и спокойно село, с чист въздух и подходящо за пълноценен отдих.
€ 23 000
1 190.00 м2 (19 €/м2)
Тип на имота: Парцел в регулация
Павел Раванов Брокер, Бургас
Продажба
Резервиран
Парцел за еднофамилна къща близо до Черно море Близо до гр. Бургас Регулиран парцел в село Ливада Предлагаме ви парцел в регулация в село Ливада, близо до Бургас. Селото се намира на 25 км от Бургас и морския бряг и на 35 км от международното летище Бургас. Ливада е тихо и спокойно село, с чист въздух и подходящо за пълноценен отдих. Разположено е в равнина. Парцелът от
3 от 3 резултата

Изпратете запитване