Контакти
0

Недвижими имоти в района на Лясковец продава и отдава под наем

Град Лясковец е част от област Велико Търново в Северна България. Градът е на 10 км от Велико Търново и на 2 км от Горна Оряховица, като е разположен в началото на Предбалкана, в подножието на скалата, върху която е изграден манастирът „Св. Св. Петър и Павел“. Само на 5 км от града минава река Янтра. През територията на община Лясковец минават магистралите София – Варна и Русе – Кърджали, ж.п. линията София – Варна, както и международното летище в град Горна Оряховица.

Сред забележителностите на град Лясковец са няколко църкви, манастири, музей на градинарството и различни паметници на културата. Тук се организират празник на града, Петропавловски събор на Петровден, Тържество в деня на лозарството и винарството.

В град Лясковец и в региона се предлага разнообразие от оферти за недвижими имоти, сред които апартаменти, къщи, вили, както и парцели земя. Ако имате недвижим имот, които искате да продадете или ако искате да инвестирате в имот като къща, вила или апартамент в района, можете да се свържете с брокерите от нашата агенция за недвижими имоти, които могат да ви съдействат и да намерят имот според вашия бюджет и изисквания.

Прочетете цялата информация
1 намерени оферти
Подреди по
Продажба -43%
Двуетажна къща с двор в село на 18 км от Велико Търново Близо до гр. Лясковец Селски имот с кладенец, само на 2 км от магистралата София – Варна Представяме на Вашето внимание къща на две нива. Имотът е в добро състояние и след ремонт и обзавеждане може да се превърне в чудесно място за живеене и почивка, сред чиста природа. Къщата е с РЗП около 80 кв.м., разпределени между двете нива и пристройката. Състои се от ...прочети повече
1 от 1 резултати

Не можете да намерите подходящ имот? Свържете се с нас, ние ще Ви помогнем!

Изпратете запитване